Árkoson György érsek atya felszentelte a Szent Ferenc Betegápoló Nővérei Zárdáját

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_4957.jpgIstennek hála a tegnap Árkoson György érsek atya felszentelte a Szent Ferenc Betegápoló Nővérei Zárdáját! A kedves nővérek 1o éve élnek Árkoson, és azóta a szegényekkel egy otthonban éltek, konyhájukban együtt főztek, egy épületben laktak sokszor az utcáról befogadott hajléktalan kismamákkal!! Most Istennek hála sikerült egy szerény, egyszerű épületet felhúzni, és így külön költöztek, lett saját otthonuk, az anyaotthonnal szemben!! 

 

 
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_4965.jpgHiszem, hogy Jézus Krisztus, de Szent Ferenc atyánk is büszke örömmel néz le a lányaira, kik közel 100 hajléktalan kismamát fogadtak be és kísértek el a gyermekszülés nehéz időszakán át! Az ajtójukon kopogtató máshol otthont nem találó anyákat saját hajlékukba fogadták be, hogy ott jó testvérekként, békességben, szeretetben együtt éljenek hónapokon keresztül, míg gyermekeiket világra nem hozzák békességben! Nem csak élelmet, ruhát adnak az édesanyáknak, hanem ahányszor kell, annyiszor elviszik a kórházba, bár nincs saját gyermekük, mégis nagy bölcsességgel taníthatják ezeket az egyszerű nőket, hogy felnőjenek oda, hogy gyermekükkel együtt megtalálják ebben az életben az utat.. 
 
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_4966.jpgIstennek áldása legyen az új házon, mely igazából létével az anyaotthon kapacitását is megnövelte.
Szeretettel,
Csaba t. 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A túlvilágon mindenről lehull a fátyol. Itt a földön hazudozhatunk és játszhatunk egymás számára szép színdarabot, de halálunk után a dolgokat úgy látjuk, ahogy a valóságban vannak. Isten fényében nem csaphatjuk be se önmagunkat, se másokat. Ez a szembenézés nagyon kemény és fájdalmas lehet. Jézus tekintetével látjuk magunkat, és mi magunk mondjuk ki a saját ítéletünket. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 21. szerda, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lélek

A kereszténység a test és lélek egységét hirdeti. Ezt a kettőt nem lehet szétválasztani.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube