Imával és "tíz körömmel" harcoltunk

ImageKedves Munkatársaink!

Szeretném veletek megosztani a napokban ért örömünket! A Kismamaotthonban jelenleg öt anyuka lakik,az öt kisbabával. A legnagyobb fiúcska 13-hónapos,a legfiatalabb 3-hetes.Köztük van egy 8-hónapos kisfiú és kislány,és egy 4-hetes kislány.

Hála Istennek mindnyájan jól vannak,a picik is szépen gyarapodnak. Amikor a kis Ádi született,a gyereket elakarták venni az édesanyától. A szakember szerint irástudatlan,szellemileg enyhén sérült édesanya nem tudja ellátni gyerekét.Az édesanya nem tehet arról,hogy emberhez nem méltó körülmények közé született és nevelkedett.

Imával és "tíz körömmel" harcoltunk,hogy anya és gyereke együtt maradjon.A jó Isten és az idő minket igazolt.A kisfiú azóta már a "saját lábán jár" folyamatosan gagyog,okos,értelmes kisgyerek. Az édesanya is sokat fejlődött az elmúlt évben.Önállóan főz,akár két fogásos ünnepi ebédet is,ellátja a kisgyereket,mos,főz,takarít és a szobájában mindig példás rend van.

Csaba atya a napokban meglátogatott bennünket és  nagy örömhírt hozott:Marcsit alkalmazni fogják az Alapítvány gálospetrei házában,ahol kisfiával együtt egyben otthonra is lelnek. A jó Isten tényleg ilyen csodálatosan gondoskodik a legkissebbekről is!

És köszönjük Csaba atyának is,hogy mindig vállalja a gondos atya szerepét és ilyen jó közvetítő Isten és ember között!!! És persze az is örömre ad okot,hogy az alig 15 éves anyuka milyen szeretettel táplálja,gondozza picinyét!Megható látni,hogy a bolondozós játék helyett,képes akár órákig is ringatni,becézgetni a hascsikarós kis embert.Nagyon hamar kellett felelős felnőtté vállnia,de úgy látom édesanyaként megállja a helyét és ezért is hála a jó Istennek!
Köszönöm,hogy életünkből egy kis részt megoszthattam veletek! Kérlek benneteket,hogy imádkozzatok a ránk bízottakért!Én is, ahhoz kérem a jó Isten segítségét,hogy az Otthonban töltött rövid idő testi-lelki gyarapodásukat szolgálja,és feltudjanak készülni az élet kihívásaira.

Szeretettel búcsúzom,kívánok sok türelmet és szeretetet a munkátokhoz! Üdvözlettel: Margit n.

 

Image 

 

Image 

 

Image 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Azt mondják, hogy a fa arra esik majd hulltában, amerre hajolt életében. Amilyen széppé vagy torzzá formáltuk magunkat az életünkben, olyan pályára állunk a halálunk pillanatában. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 22. csütörtök, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nyugalom

Az embernek imáiban állandóan kutatnia kell, mi az ő testreszabott feladata, és azt nyugodtan, következetesen valósítsa meg. Jézus nem siet. Bármennyire is sürgeti Istent a világ megváltásának nagy kérdése, nem születik két hónapra az angyali látogatás után.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube