Köszönettel Nagyszalontáról!!

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Koszonettel-nagyszalontarol/viewsize/817508.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Koszonettel-nagyszalontarol/viewsize/817508.jpg'

817508.jpgÖrömmel, hálával tesszük ki az ablakba a csatolt levelet és a kisfilmet... Milyen csodálatos, hogy a jóság, az összefogás mindenkit többé, gazdagabbá tesz!

Kisebb testvéri szeretettel,

Csaba t.

 

 

Karácsony közeledtével melegség tölti el szívünket. Egy pillanatra megállva számvetést készítünk felidézve az elmúlt időszak legszebb pillanatait, szépségeit melyből erőt meríthetünk a jövő megpróbáltatásaihoz. Az ünnep hangulatában a másik emberre figyelünk és arra gondolunk, hogy mit nyújthatnánk szeretteinknek, azoknak akik fontosak számunkra. Nem drága ajándékok jelentik szeretetünket, hanem hogy önmagunkból mit adhatunk. Ahol harmónia, béke, szeretet van, ott meghitt, bensőséges kapcsolatokra épülő családot, közösséget lehet teremteni, amely érzelmi lelki közösséget, élményt nyújt. Nektek ez sikerült.
Három alkalommal tettünk látogatást eddig nálatok. Mindháromszor adni mentünk és ajándékokkal megrakodva tértünk haza. Olyan ajándékokkal melyek a lelkünket erősítették s ezt nagyon köszönjük!
Fogadjátok tőlünk szeretettel az utolsó látogatásunk alkalmából készített filmünket és fotóinkat!
A Péter András Baráti Kör valamennyi tagja és támogatója nevében kívánok békés, áldott karácsonyt és boldog új esztendőt!
Somogyiné Erika

{zoomcat catid=1360}