Iskolakezdés Szovátán

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_119591997_681856272741619_5170454684884320187_o.jpgIstennek hála a szovátai házunkból is jó hírek jönnek, melyeket - nekik jó tanulást kívánva, - szeretettel megosztok!

Isten áldja a Szent József Otthon lakóit, 

Csaba t.
Kedves Csaba testvér!
Isten kegyelméből, végtelen szeretetéből megkezdtük Szovátán is a 2020-as tanévet. A gyerekeink, kollégáink is jól vannak. 
A kollégák közül újból senki nem ment el, így lassan 3 éve a csapat a régi.
A gyerekek közül Samuela, aki már 19 éves hazament, illetve a 12 éves húgát is hazavitte az anyuka. Mivel az anyuka hazaköltözött Olaszországból még a vírus előtt, de mi szerettük volna, hogy a kisebbik lány befejezze nálunk a 4. osztályt, így míg az online tanulást tartott itt voltak a gyerekek, illetve a vakáció egy részét is itt töltötték.  Egy másik kislányt, 16 éves nagylányt :) a nagymama vitt haza, neki még folyamatban vannak a papírok. 
Jött hozzánk 3 új gyerek, akiknek Tündével intézzük a papírokat, hogy hivatalosan is itt legyenek nálunk. 
Ambrus Gyöngyike sikeresen érettségizett, A Sapientián folytatja a tanulmányait. Az egyetemen online oktatás van, így ő itt marad továbbra is nálunk. 
Szeretettel,
Dalma, Istu és Shin 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hisszük és valljuk, hogy akik nem találkoztak Jézus Krisztussal olyan módon, hogy az evangéliumot hitelt érdemlően hirdették nekik, emiatt nem hisznek Benne, vagy más valláshoz ragaszkodnak, azok lelkiismeretük mélyén szembesülhetnek Ővele, és dönthetnek a szeretet mellett, a jóság, az irgalmasság útján járhatnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 27. kedd, Szabina napja van. Holnap Simon és Szimonetta napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ádám és Éva története

Ádám és Éva története egy példázat, amely arról beszél, hogy az embernek Isten felkínálta az egész mennyországot. Milyen más lenne az emberiség élete, ha a szeretet mellett döntöttek volna, bíztak volna Benne, ha nem „piszkáltak volna bele” a Paradicsomba.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube