A 2006-2007-es tanévet zárva...

Kedves Barátaink, kedves Jótevőink!

A 2006-2007-es tanévet zárva, Istennek hála és önöknek, nektek köszönve, minden jóval és örömmel a hátunk mögött megyünk vakációra.

A gyerekek egy része már hazament otthonaikban, a nyolcadikosok, akiknek még vizsgaidőszak van, itt vannak, és itt vannak, lesznek azok a gyerekek is, akiknek nincsen hová hazamenniük, vagy közösen megegyezve a szülőkkel úgy döntöttünk, hogy jobb nekük, ha szünidőre is velünk maradnak.

Erre a nyárra több tábort is szervezünk főként azoknak a gyerekeknek, akik tanulmányaikban, vagy más területen kitűntek a többiek közül. Igyekszünk azért nem csak nekük, hanem mindeniküknek valamilyen nyári élményt bíztosítani.

Szeretettel és hálával tartozunk önöknek, nektek, amiért ebben a tanévben is volt a gyerekeknek mit enniük, amibe felöltözniük, melegben voltak, gondoskodtak róluk. Köszönjük a sok-sok adományt, segítséget, az orvosi, fogorvosi ellátást, a tisztítószereket, mindazt, amire olyan nagy szükségünk volt és azt hogy mindezzel is biztosnságot adva szépen zárhattuk a tanévet.

 

Szeretettel, gyerekeink és munkatársaink nevében, Pál Mária