SZÁSZVÁROSI FARSANGIBÁL

Hagyományuknak és hagyományunknak híven, idén is a budapesti Jó Pásztor Közösség megszervezte a szászvárosi gyerekek számára farsangi mulatságot.

Pár héttel előtte jelezték, hogy családjainkat minek fogják beöltőztetni így nekünk nem sok munka maradt hátra J.
A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.   készülődés közben          A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. a fáradhatatlan szervező
Február 13.-án délbe megérkeztek barátaink és egy rövid ebéd után neki is láttak a munkának: a termet feldíszítették, gyerekeinket beöltőztették, sőt rövid kis bemutatkozó műsorral is felkészítették… így, már nem is kell mondanunk, hogy a jókedv és a siker élmény maximális ponton volt!!!
A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.  verdák    A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.   virágok  A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.   szaloncukrok A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. kéményseprők         A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.   jókedv     A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.    tánc
A felnőttekről sem feledkeztek meg, a csoport vezetője, Krisztina, egy „honfoglalás” típusú játékot szervezett, amelyben a kérdések a Jó Pásztor közösség és a szászvárosi otthonról szóltak. Nagyon jót mulattunk visszaidézve jó pár eseményt, amelyek évekkel ezelőtt történtek.  
A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. verseny közben           A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.   pontozás
Hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni, hogy újból örömet hoztak otthonunkban!!! A szavak sokat nem érnek a gyerekeink mosolya mellett, de ha másképp nem legalább Isten áldását kérve Rájuk akarjuk köszönetünket kinyilvánítani!
Sok szeretettel a szászvárosi közösség

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minek igyak én pocsolyából, ha van kristálytiszta forrás. A babonák ártalmatlannak látszó praktikái a legtöbb esetben az „előszobái” az okkult ideológiáknak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 16. hétfő, Etelka és Aletta napja van. Holnap Lázár és Olimpia napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Egy nappal közelebb a mennyországhoz

Azt szoktam mondani, mikor egy nap eltelik: egy nappal közelebb a mennyország. Fontos, hogy növekedjünk, továbblépjünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube