A tusnádfürdői házról

Image2006 szeptember 15-én, pénteken délelőtt 10-órától szentmisét tartunk, melyben kérnénk a Szentlélek Istent, hogy jöjjön és életadó jelenlétével szentelje meg a mi erőfeszítésünket, életmentő szolgálatunkat, a gyermekeinket, és a munkatársainkat.Kedves Amerikába szakadt Testvéreim!

Nagy szeretettel, és örömmel írhatom le, hogy a nagylelkű jóságotok, mellyel 2005 őszén fogadtatok meghozta a gyümölcsét: életre kelt a tusnádi, Szent László tiszteletére, és árva székely gyermekeink javára épült gyermekvédelmi központunk.

Istennek hála, kemény munkával felkészültünk a tusnádi ház első évnyitójára. A Szent László gyermekvédelmi otthon fokozatosan születik. A házban már júliusban beindult az élet, beköltöztek az első munkatársaim, most szeptember 15-én érkeznek az első gyerekek. Csak lépésről-lépésre szeretnénk a házat feltölteni, így most csak négy szociális családdal indulunk.

2006 szeptember 15-én, pénteken szentmisét tartunk, délelőtt 10-órától, melyben kérnénk a Szentlélek Istent, hogy jöjjön és életadó jelenlétével szentelje meg a mi erőfeszítésünket, életmentő szolgálatunkat, a gyermekeinket, és a munkatársainkat.

Csendes szelíd évkezdés. Reméljük, hogy lassan elkészül a kápolna, a könyvtár, raktárak, és az épület hátsó homlokzata. Meg lesznek a szükséges engedélyek is, és akkor majd ünnepélyesen felszenteljük az otthonunkat, mely hiszem, hogy Alapítványunk egyik legszebb gyermekvédelmi központja lesz.

Tiszta szívvel reméljük, hogy 2007. július 27-én - Szent Királyunk ünnepén - örömmel, és telt házzal fel tudjuk szentelni az Amerikába szakadt magyar testvéreink szülőföldjük iránti, testet öltött szeretetét, a Szent László Gyermek védelmi központot.

A születő házat Kolozsvári Tibor vezeti. Telefonszáma: 0040-741548547 helyettese, Benedek Levente: tel: 0040-746225745

Kisebb testvéri szeretettel kérlek, hogy imádkozzatok velünk együtt, hogy Isten áldása legyen az élet szolgálatában végzett erőfeszítéseinken.

Csaba t.

Image