Gyulafehérvár: indul az új tanév

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Gyulafehervar_indul_az_uj_tanev/thumbs/dscf3025.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Gyulafehervar_indul_az_uj_tanev/thumbs/dscf3025.jpg

ImageKedves Laci!
Legyen Isten áldása mindnyájatokon az új tanévben!
Imádkozom értetek, és azért is, hogy a bővítés jóvoltából a fejetek felett ne csak tető, hanem egy nagyon jó szomszéd is legyen. Szívből remélem, hogy közelebbről beindul a Gyulafehérvári második szociális család is, akikkel szeretetben, egyetértésben fogjátok tudni építeni az Isten országát Erdély ősi fővárosában.

Testvéri szeretettel, Csaba t.

 

Kedves Csaba testvér!

Nagy örömmel értesítelek hogy most már a régi családunk egyben van, sőt még két kislánnyal gyarapodtunk is. Őket sajnos el kellet hozzuk az otthonukból az édesanyjuk kérésére, mivel ő nem tudott nekik megélhetést biztosítani, nagyon szegényes körülmények között laktak és többnyire a szomszédok nevelték őket.

Nagy öröm és sikerélmény volt számomra az, hogy mindegyik gyerekünk örömmel, mosolyal az arcukon jöttek vissza a vakációról, még azok is akik tavaly nagyon nehezen tudtak beilleszkedni az itteni programba.
A tanév kicsitt zavarosan kezdőtött, az építkezések végett, aminek még nincs vége, de örömmel viseljük és probálunk megtenni mindent, hogy jó körülmények között, és ha szükség van, akár több lehetőséget biztosítsunk a legkissebbek számára.
Az építkezés folyamatáról küldök pár képet, de nagy szeretettel várunk, hogy személyesen is megnézd ...

                          Szeretettel: a Bőjte család

(a gyulafehérvári ház vezetje)

 

{zoomcat catid=304}