Ima Aleppo békéért!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_cstalepponyom.jpgFerences atyák felhívására csatlakoztunk az aleppói diákokhoz, és okt. 6-án,  a szíriai iskolák diákjaival egyidőben mi is elmondtuk Szent Ferenc atyánk szép imáját az áldott békéért, majd ujjlenyomatunkkal megpecsételtük a levelünket! Gyermekeinkkel azt kérjük a világ hatalmasságaitól, hogy vessenek véget az öldöklésnek, különösképpen a gyermekeket sújtó kegyetlenségnek.

Hisszük, hogy a gyermekek őszinte, kitartó imáját meghallgatja a jó Isten, ezért mi folyamatosan imádkozni fogunk, hogy a fegyverek elhallgassanak, s a béke megszülessen az egész földön!!

Szeretettel,
a gyermekek és Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A táncban a mozgás az öröm, s nem az, hogy a kötött lépések rendjét szigorúan betartsuk. A ferencességben a jó Isten és a legkisebbek iránti szolgáló szeretet a fontos, és hogy ezt vidám lélekkel tegyük. A többi részletkérdés.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 1. hétfő, Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Minden vallás...

Minden vallás követői hisznek egy magasabb rendű Lény létezésében, aki teremtette és kormányozza a világot, és hiszik, hogy az élet nem ér véget a halállal, a túlvilági lét a földi élet jutalma vagy büntetése.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube