A remény emberei 6

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_bobi16.jpgKedves Razván!! 

Gratulálok a filmjeidhez.... Munkáddal egy olyan világba vezetsz el, melyről nagyon sok ember nem is hallott, de mely a maga győzelmeivel mégis a reményt, a bizalmat erősíti mindannyiunk szívébe!!  

Hálás szeretettel, 

Csaba t. 
A remény emberei 6. részében egy siker storyt mutatunk be önöknek, de nem egy olyat amilyen Hollywoodban forgattak. Ez egy valóságos siker történet, mert Suiogán Dávid Bobi egy hunyadi nyomornegyedből került a Dévai Szent Ferenc Alapítványhoz és ő maga meséli és kísér, el bennünket egy olyan helyre ahol nem sokan büszkélkedhetnek azzal, hogy tudnak írni, olvasni vagy számolni. Egy olyan gyerekből, aki 8 évesen kezdett el iskolába járni, és akinek az állam nem adott volna semmilyen esélyt, egy szorgos és okos férfi vált, aki ráadásul verseket is ír. A film végén versben fejezi ki anyukája iránti szeretetét. Kövessék figyelemmel a remény emberei 6. részét.  

Szeretettel 
Razván

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Maga Krisztus is térdre borult és sírva imádkozott virágvasárnapján Jeruzsálem falai előtt. Neki sem voltak olyan bombabiztos eszközei, hogy mindenki bekap egy pirulát, és másnaptól térden állva pergeti a rózsafüzért reggeltől estig, hiszen így már nem emberek lennénk, hanem zombik – és Isten ezt nem akarja.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 22. szerda, Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nagy szeretettel megformálta... 2/3


Azonban az ember nem Neki, hanem a kísértőnek, a gonosz léleknek hitt, akit a kígyó jelképez, aki agyafúrt módon elültette a kételkedést az ember szívében, aki nem bízott többé Isten jóságában, szeretetében, ezért nem engedelmeskedett, a lét törvényeit nem tartotta tiszteletben. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube