A remény emberei 6

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_bobi16.jpgKedves Razván!! 

Gratulálok a filmjeidhez.... Munkáddal egy olyan világba vezetsz el, melyről nagyon sok ember nem is hallott, de mely a maga győzelmeivel mégis a reményt, a bizalmat erősíti mindannyiunk szívébe!!  

Hálás szeretettel, 

Csaba t. 
A remény emberei 6. részében egy siker storyt mutatunk be önöknek, de nem egy olyat amilyen Hollywoodban forgattak. Ez egy valóságos siker történet, mert Suiogán Dávid Bobi egy hunyadi nyomornegyedből került a Dévai Szent Ferenc Alapítványhoz és ő maga meséli és kísér, el bennünket egy olyan helyre ahol nem sokan büszkélkedhetnek azzal, hogy tudnak írni, olvasni vagy számolni. Egy olyan gyerekből, aki 8 évesen kezdett el iskolába járni, és akinek az állam nem adott volna semmilyen esélyt, egy szorgos és okos férfi vált, aki ráadásul verseket is ír. A film végén versben fejezi ki anyukája iránti szeretetét. Kövessék figyelemmel a remény emberei 6. részét.  

Szeretettel 
Razván

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem abban bízom, hogy én keresem az Istent, hanem abban, hogy Isten keres engem. A kettő között lényeges különbség van. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 15. vasárnap, Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Emberfia

Jézus így szólt tanítványaihoz: „Csípőtök legyen felövezve, kezetekben pedig égő gyertya legyen. Hasonlítsatok az olyan emberekhez, akik urukra várnak, hogy mihelyt megérkezik a menyegzőről és zörget, rögtön ajtót nyissanak neki. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube