A remény emberei 6

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_bobi16.jpgKedves Razván!! 

Gratulálok a filmjeidhez.... Munkáddal egy olyan világba vezetsz el, melyről nagyon sok ember nem is hallott, de mely a maga győzelmeivel mégis a reményt, a bizalmat erősíti mindannyiunk szívébe!!  

Hálás szeretettel, 

Csaba t. 
A remény emberei 6. részében egy siker storyt mutatunk be önöknek, de nem egy olyat amilyen Hollywoodban forgattak. Ez egy valóságos siker történet, mert Suiogán Dávid Bobi egy hunyadi nyomornegyedből került a Dévai Szent Ferenc Alapítványhoz és ő maga meséli és kísér, el bennünket egy olyan helyre ahol nem sokan büszkélkedhetnek azzal, hogy tudnak írni, olvasni vagy számolni. Egy olyan gyerekből, aki 8 évesen kezdett el iskolába járni, és akinek az állam nem adott volna semmilyen esélyt, egy szorgos és okos férfi vált, aki ráadásul verseket is ír. A film végén versben fejezi ki anyukája iránti szeretetét. Kövessék figyelemmel a remény emberei 6. részét.  

Szeretettel 
Razván

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…bejárhatom az egész világot, de mit használ nekem, ha a lelkem kárát vallja, ha nem tud valaki úgy rám nézni, mint egy gyermek az ő szeretett édesapjára. Sokkal fontosabb az, hogy valakinek az életében egyetlenek legyünk, mint az, hogy kötöttségek nélkül, saját kényünkre-kedvünkre, lelkileg magányosan barangoljunk életutunkon.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 5. péntek, Fatime és Fatima napja van. Holnap Norbert és Cintia napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Krisztus nélkül...

Krisztus nélkül nem hiszem, hogy az emberiség képes lenne a Földön tartósan békében élni, ezért az evangélium hirdetése, a misszió nem egy önszorgalomból vállalt „cserkészgyakorlat”, hanem az emberiség létért való küzdelmének szerves része.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube