Meghívó Márton Áron 120 éves születésnapi ünnepségére!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_13055077_1072801892762838_6832512406912087539_o-1.jpgCsíkszentdomokoson, aug. 28-án ünnepeljük Erdély nagy püspökének, Márton Áronnak 120 éves születésnapját! Ezen az áldott napon, a képen látható szép faluban, György érsek atya hívására összegyűlünk, hogy hálát adjunk Istennek amiért ilyen csodálatos főpappal ajándékozta meg népünket! 

A szentmisére a gyermekeinkkel és a kedves Antal atyával mi is készülünk, titeket is nagy szeretettel hívunk. Reméljük, hogy az ünnepi megemlékezésre, Áron püspök úr személyes autóján fog érkezni hálát adni Antal atya, kit 75 évvel ezelőtt, 1941. szeptemberében szentelt pappá Csíkszentdomokos nagy szülötte, a gyulafehérvári érseki kápolnában! Az érseki szentmisén Csíkszentdomokoson, a 99 életévébe lépő Antal atya csak egy hálaadó verset fog mondani, majd a megemlékezés után Csíksomlyóra utazunk! Mária lábánál, 17.00 órától, Antal atya pappá szentelésének 75 éves jubileumi szentmiséjét fogja bemutatni! 
Gyertek tanuljuk meg boldog emlékű Márton Árontól és az ő öreg tanítványától Bíró Antal atyától az adott szóhoz való hűséget, kitartást! 
Szeretettel, 
Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A nap olyan, mint a szekér agya, a sugarak a küllők, s mi ezeken elindulunk a központba, a fény felé. Az az én feladatom, hogy minél lelkiismeretesebben haladjak a magam küllőjén, a magam napsugarán. Ha mindenki ezt teszi, akkor a fény forrásánál, a szekérkerék közepénél biztosan összefutnak az útjaink. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 12. csütörtök, Gabriella napja van. Holnap Luca és Otília napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Egy Isten van

Jézus megdicsőült testén a sebhelyek is ott voltak, nem kozmetikázták át. „Isten ugyanis feltámasztotta az Urat, és hatalmával minket is feltámaszt.” [1Kor 6,14] Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube