Böjte Csaba Adventi előadása Dunakeszin

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_23032708_1661042253926929_5781647273473683021_n.jpgAdvent első vasárnapján Böjte Csaba ferences rendi szerzetes előadást tart Dunakeszin. Az est különleges vendége a Nemadomfel Együttes. A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült) előadók. 

Az előadást követően lehetőség lesz könyvvásárlásra. A könyveket Csaba testvér a helyszínen dedikálja. 
Jegyvásárlás elővételben a VOKE József Attila Művelődési Házban (nyitvatartási idő alatt) és a TIXA online jegyirodáiban 1.200 Ft/fő áron. 
Az előadás ideje alatt, a Művelődési Ház területén kihelyezett gyűjtőládákba Böjte Csaba testvér gyermekeinek gyűjtünk adományokat.
A rendezvény napjáig, a Művelődési Ház nyitvatartási ideje alatt, vájruk felajánlásaikat: tartós élelmiszert, ruházati termékeket, könyveket, játékokat.

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten a szeretet. Nem Ő hullatja az erdőinkre a kénes esőt, nem Ő szemeteli tele világunkat meggondolatlanul, nem is Ő dobja le az atombombát, nem Ő szervezi a világháborúkat, a veszekedéseket, az ellenségeskedést, nem Ő hagyja az úton az éhező gyermekeket, nem Ő készíti a kábítószert, hanem mi, emberek. A mi bűneink, vakságunk, butaságunk hozza a nyakunkra a sok bajt. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 25. vasárnap, Lajos és Patrícia napja van. Holnap Izsó napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nagyon tetszik nekem...

Nagyon tetszik nekem az, hogy a mi Urunk, Jézus Krisztus, amikor a keresztet hordozta, nemkemény, hollywoodi mosollyal, egyenes derékkal, vasalt ingben vitte a keresztet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube