Felvételit hirdetünk!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_64728942_1485380611603798_848924264856813568_o.jpgCsíkszentsimonban, a Szent László kollégium udvarán, gyönyörű szép időben, ma csendben megálltunk a legelésző lovak mellett! Jó volt látni e szép, nyugodt állatokat ahogyan békésen végzik a dolgukat. Közben elmondtunk egy imát azokért a nyolcadikot végző fiatalokért, akik a napokban kezdték el a kisértettségi. Isten áldását kértük a jövendő diákjainkra!!

A nyolcadik osztályt sikeresen elvégző fiatalok számára, a csíkszentsimoni kollégiumunkba az idén is felvételit hirdetünk! Olyan fiatalokat várunk, akik szeretnék felfedezni, megismerni drága szülőföldünket és meg akarják tanulni, hogy hányféle formában és hogyan táplál, tart el bennünket szeretett Székelyföldünk. Nálunk a legkisebb használattól, a méhészettől egészen a lovászatig mindenféle mezőgazdasági szakmával lehet ismerkedni, de azoknak a gépeknek a szerelését is gyakorolni lehet, amelyekkel ma a mezőgazdaságban dolgoznak. 
A kollégiumunkban, a szakmai gyakorlat mellett a diákok természetesen szállást és ellátást is kapnak, tanulni Csíkszentmártonba lehet járni a mezőgazdasági líceumba vagy szakiskolába, ahol főszakként a lovászatot is lehet választani! Kollégiumunk kapuját szélesre tárjuk, egyetlen elvárásunk az, hogy szeresd, tiszteld azt a szakmát, munkát, amelyet választottál és tegyél meg mindent, hogy annak mestere, bajnoka legyél!!
Érdeklődni, jelentkezni lehet:
Felvinczi Istvánnál <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
tel: 0749808067

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Szent Péter volt az első pápa, az összes többi az ő utóda. Nem nagyképűség vagy beképzeltség, hanem a kétezer éves hagyomány ad alapot nekünk arra, hogy elhiggyük, elfogadjuk, hogy anyánk, a Katolikus Egyház krisztusi alapítású, és ez a hit minket boldoggá tesz, erőt ad, segít, hogy Isten mellett döntsünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 6. péntek, Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Elérkezik az óra

Aki két, szabad szemmel nem látható sejtből az anyaméhben az emberi testet összerakja, elég bölcs ahhoz, hogy ezt a kérdést is megoldja.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube