XVIII. Déva Gála

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_121678593_3515481995175730_1208284859546795218_o.jpgKedves gyerekek, gyertek imában kérdezzük meg a Teremtőt: - kezdhetünk készülni Tatabányára?

Lám, milyen kicsi az ember?! Az ami eddig magától érthető volt, egy örömteli víg nap egy szép kultúrházban, az ma már csak bizonytalan, szép álom, mely lehet, hogy megvalósul egy hónap múlva ha egy pici, törékeny, önmagában életre képtelen vírus is jónak látja!
Most hajtsuk alázattal meg fejünket és a térdünket Istenünk előtt, és gyermeki szeretettel a bölcsesség áldását kérjük a tudósokra, orvosaink számára, hogy ezt a "parányi" feladatot mihamarabb oldják meg. Bízzunk a szakemberekben, mert Isten, mindig is az emberek által adja ajándékait a világnak! Bízzunk benne, hogy Teremtőnk most is meg ajándékoz olyan orvossággal, mely újból megtölti jókedvű csiviteléssel az iskolákat, kemény csapatjátékokkal a sporttereket, énekkel, tánccal a színházakat, és örömteli hálaadással, imával a templomainkat!
Ma van Alacoque Margit Mária ünnepe, ő Jézus Szívének nagy apostola kérjük közbenjárását, hogy Megváltónk, ne érdemeink szerint, hanem az irántunk való végtelen szeretettől vezérelve gyógyítsa meg a világunkat!

Bizalommal, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hisszük és valljuk, hogy akik nem találkoztak Jézus Krisztussal olyan módon, hogy az evangéliumot hitelt érdemlően hirdették nekik, emiatt nem hisznek Benne, vagy más valláshoz ragaszkodnak, azok lelkiismeretük mélyén szembesülhetnek Ővele, és dönthetnek a szeretet mellett, a jóság, az irgalmasság útján járhatnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 27. kedd, Szabina napja van. Holnap Simon és Szimonetta napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ádám és Éva története

Ádám és Éva története egy példázat, amely arról beszél, hogy az embernek Isten felkínálta az egész mennyországot. Milyen más lenne az emberiség élete, ha a szeretet mellett döntöttek volna, bíztak volna Benne, ha nem „piszkáltak volna bele” a Paradicsomba.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube