XVIII. Déva Gála

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_121678593_3515481995175730_1208284859546795218_o.jpgKedves gyerekek, gyertek imában kérdezzük meg a Teremtőt: - kezdhetünk készülni Tatabányára?

Lám, milyen kicsi az ember?! Az ami eddig magától érthető volt, egy örömteli víg nap egy szép kultúrházban, az ma már csak bizonytalan, szép álom, mely lehet, hogy megvalósul egy hónap múlva ha egy pici, törékeny, önmagában életre képtelen vírus is jónak látja!
Most hajtsuk alázattal meg fejünket és a térdünket Istenünk előtt, és gyermeki szeretettel a bölcsesség áldását kérjük a tudósokra, orvosaink számára, hogy ezt a "parányi" feladatot mihamarabb oldják meg. Bízzunk a szakemberekben, mert Isten, mindig is az emberek által adja ajándékait a világnak! Bízzunk benne, hogy Teremtőnk most is meg ajándékoz olyan orvossággal, mely újból megtölti jókedvű csiviteléssel az iskolákat, kemény csapatjátékokkal a sporttereket, énekkel, tánccal a színházakat, és örömteli hálaadással, imával a templomainkat!
Ma van Alacoque Margit Mária ünnepe, ő Jézus Szívének nagy apostola kérjük közbenjárását, hogy Megváltónk, ne érdemeink szerint, hanem az irántunk való végtelen szeretettől vezérelve gyógyítsa meg a világunkat!

Bizalommal, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A bennünk lévő életerő, a tisztaság, a jóság iránti vágy ha nem találja a végtelenbe torkolló medrét, akkor parttalanul szétfolyik, fájdalmat, céltalan pusztulást okoz. A bűnbánat lényege, hogy rátalálok önmagam medrére, és a bűn gátjait áttépve nyugodtan, szabadon hömpölyögve elindulok a végtelen tenger felé, nagy hajókat hordozva hátamon, kenyeret adó malmokat hajtva. Szívemből életadó forrás fakad, s létem kis patakja a szorgalmas napjaimtól duzzadva, békésen Isten irgalmasságának tengere felé folyik.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 27. szerda, Angelika napja van. Holnap Károly és Karola napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 4/7

Eljött az az idő, amikor az emberek szennyesét sokkal nehezebb elrejteni, mint régebben, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabbak vagyunk, hanem a tisztulás újabb állomásához értünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube