Szomorú hír

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_122623496_1962234967251691_4392548938013249477_n.jpgKedves Kollégák!

Megpróbáltuk! Nekifutottunk szeptember elején az új tanévnek, újraszerveztük a napközi otthonokat, de most úgy látom, hogy felelősen nem lehet fenntartani az iskolaházakat, a délutáni foglalkozásokat! Túl sok a fertőzött, Székelyföld nagyrészt vörös zónába került. Igazából senki nem tudja, hogy mit hoz a holnap! A szakemberek egyértelműen nem hetekről, hanem hónapokról beszélnek!

Többetekkel egyeztetve úgy látjuk jónak, hogy egyelőre a téli vakációig beszüntetjük a napközi foglalkoztatást. A kollégák elmennek hivatalosan munkanélküli segélyre! Mint a mag a hó alatt, kivárjuk a jó időt, és aztán reméljük erőben, egészségben újból talpra állunk!
Nézzétek hosszan a névsorokat, és azokat a gyerekeket, akik "otthon bajban vannak", írjátok össze, egyeztessünk és akár sürgősségi elhelyezéssel fogadjuk be a bentlakó otthonainkba! Ne hagyjunk senkit az úton, legyünk felelősek az épületekkel, a javakkal, hogy ha a helyzet lehetővé teszi, tudjuk újrakezdeni a  gyerekek gondozását!
Testvéri szeretettel, 
Csaba t.
Kép: Máréfalvi Napközi Otthon

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Milyen képek fejezik ki számomra a tökéletességet? Semmiképpen sem a vágyaktól való tökéletes szabadság, a lét fölött való lebegés, hanem például az édesanyjához odabújó gyermek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 4. péntek, Borbála és Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Istenhez vezető szeretet útja

A szertartások, szokások, hagyományok, megannyi beidegződés is csak eszközök, mankók, melyek által a szeretet útján továbbmehetünk. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube