Bővült a vendéglátóipari képzés Kézdivásárhelyen

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_kajasz.jpgA gyermekotthonokban felnőtt fiatalok számára létrehozott nappali foglalkoztató és képzési központba (Centru de zi) bárki beiratkozhat, aki betöltötte a 16 évet és felnőttképzés keretében szakmát akar tanulni. Istennek hála nagyszerű szakemberek bevonásával valóban komoly szakmai képzés folyik a Kantában, Kézdivásárhelyen, mely, hiszem, hogy sok fiatalnak megélhetést fog jelenteni. 

A Veszprémi SZC "SÉF" Vendéglátás-Turizmus Technikum és Szakképző Iskola által mentorált hat szakmai képzés mellett sikerült a Baranya Vármegyei SzC Pollack Mihály Technikum és Kollégium segítségével megszervezni a  Festő, mázoló, tapétázó képzést, melyet az idén tovább bővítettük a Rekonstrukciós és műemléki festő, mázoló szakkal. Az igényeket felmérve a felnőttoktatást tovább szeretnénk bővíteni egyelőre a kőfaragó és ács képzéssel. 
Jelzem, hogy ezekre az Európai Unió területén érvényes diplomát adó képzésekre, minden 16 évet betöltött férfi, vagy nő jelentkezhet.  
Jelszó! Tanulni akarsz? 
Szeretettel várunk, 
Csaba t.
u.i. Szakacs Istvánnál a Kézdivásárhelyi Kanta Szakképző Központ vezetőjénél lehet a részletek után érdeklődni:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.