Levél Szovátáról

ImageKedves Barátaink, Jótevőink!
Az idei tanév utolsó nekifutamodása előtt állunk. Nagy izgalommal tölt el bennünket a tanévzárás, a tanulmányi eredmények, műsorok, előadásokra való készülődés.

 

Nemcsak a tanulmányi eredmények foglalkoztatnak mostanában, hanem egy sokkal örömtelibb eseményre való készülődés is. Április 29-én, szeretnénk megünnepeli otthonunk védőszentjének, Szent Józsefnek napját. Páréves hagyományunkat szeretnénk megerősíteni egy olyan nappal, amikor a bentlakó és napközis gyerekeknek játékkal vetélkedőkkel teli programokat szervezünk. Ezenkívül néhány bentlakó gyerek keresztelője is most lenne, a Csaba testvér által celebrált szentmise keretén belül. Erre az eseményre szeretettel várunk mindenkit, aki velünk szeretne ünnepeli, ideje és energiája megengedi.

Egy másik örömteli eseményről is beszámolnánk: a legnagyobbik szovátai bentlakó lányunk, Csiby Kata hamarosan férjhez megy, eljegyzésük már megvolt, és augusztus 26-án lesz a templomi esküvő a szovátai katolikus templomban, utána ebéd a Szent József otthon udvarán.

Erre az eseményre is szívesen látjuk a velünk együtt ünnepelni akarókat. Gyerekeink és munkatársaink nevében, egy nagyon szép tavaszt, testi felüdülést, lelki éledést, Isten áldását kívánva önökre, rátok,

szeretettel, Pál Mária

 

Image 


HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A legkisebb, legfonnyadtabb krumpli is, míg élet van benne, növeszti csíráját a fény felé. És miért? Hogy gyökeret eresszen. Hogy virága legyen, hogy termést hozzon, hogy megajándékozza a világot. Ha minden egyszerű teremtmény erre vágyik, miért ne lenne meg ez bennünk is, emberekben? (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 20. kedd, István napja van. Holnap Sámuel és Hajna napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

„Mert ott volt.”

Európán végigsöpört két világháború, forradalmak követték egymást, nagy anyagi jólét szakadt sokak nyakába, legtöbben nagyobb komfortban élünk, mint évszázadokkal ezelőtt a fejedelmek, nagyurak, míg sokak megélhetése pedig bizonytalanná vált.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube