Levél Szovátáról

ImageKedves Barátaink, Jótevőink!
Az idei tanév utolsó nekifutamodása előtt állunk. Nagy izgalommal tölt el bennünket a tanévzárás, a tanulmányi eredmények, műsorok, előadásokra való készülődés.

 

Nemcsak a tanulmányi eredmények foglalkoztatnak mostanában, hanem egy sokkal örömtelibb eseményre való készülődés is. Április 29-én, szeretnénk megünnepeli otthonunk védőszentjének, Szent Józsefnek napját. Páréves hagyományunkat szeretnénk megerősíteni egy olyan nappal, amikor a bentlakó és napközis gyerekeknek játékkal vetélkedőkkel teli programokat szervezünk. Ezenkívül néhány bentlakó gyerek keresztelője is most lenne, a Csaba testvér által celebrált szentmise keretén belül. Erre az eseményre szeretettel várunk mindenkit, aki velünk szeretne ünnepeli, ideje és energiája megengedi.

Egy másik örömteli eseményről is beszámolnánk: a legnagyobbik szovátai bentlakó lányunk, Csiby Kata hamarosan férjhez megy, eljegyzésük már megvolt, és augusztus 26-án lesz a templomi esküvő a szovátai katolikus templomban, utána ebéd a Szent József otthon udvarán.

Erre az eseményre is szívesen látjuk a velünk együtt ünnepelni akarókat. Gyerekeink és munkatársaink nevében, egy nagyon szép tavaszt, testi felüdülést, lelki éledést, Isten áldását kívánva önökre, rátok,

szeretettel, Pál Mária

 

Image 


HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten nem egy nagyszakállú Úr, aki unatkozik a mennyek országában, és néha lenéz ránk a földre. Ő jobban szeret bennünket, mint mi saját magunkat. Meghalt minden egyes emberért a kereszten, mikor én magamért még egy kis áldozatra is nehezen vállalkozom. Ezt átélni, erre tudatosan figyelni, nagyon szép. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 5. szerda, Krisztina napja van. Holnap Berta és Bettina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az evangélium...

Az evangéliumon kívül sehol nem érvényesül ilyen tisztán az elv, hogy minden emberegyenlő Isten előtt. Akinek származása miatt az élete nehezebb, annak a Jóisten ezt betudja, akinek a megismert hit fényében világosabban kellene látnia, annak szigorúbb lesz az ítélete – nagyon sok keresztény fog azért szenvedni, mert nem keresztény módon élte az életét.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube