M E G H Í V Ó A D É V A - V Á R - K Ö R R E

„Sokan voltunk, vagyunk és egyre többen leszünk azok, akiket összehozott a jóakarat a Dévai Szent Ferenc Alapítvány, a Dévai Gyermekotthon és intézményeinek megsegítésére. A tavalyi év sokunk számára bizonyította, hogy szükség van Magyarországon egy találkozóhelyre, ahol a jószándékot, a jó ötleteket, a tettvágyat össze lehetne gyűjteni és ahol lehetőség nyílik a tapasztalatok és élmények megosztására, az adomány- és önkéntes akciók megszervezésére."


A Déva-Vár-Kör következő találkozójára mindenkit nagy szeretettel várunk, aki érdeklődik a Dévai Szent Ferenc Alapítvány munkája, a gyermekek iránt, mindenkit, aki szeretné az Alapítványt bármilyen módon támogatni vagy szívesen ismerkedik meg közelebbről az Alapítvány életével. A következő Déva-Vár-Kör 2007. február 4. napján 15 és 18 óra között kerül megrendezésre új helyszínen
Városmajori Jézus Szíve Plébánia Kistemplomában
(Budapest XII., Csaba utca 5., a Moszkva térnél, a Kistemplom a templommal szemben állva a templom jobb oldalán található külön épület).
A találkozó kezdetén levetítjük a Csillagösvény II. című filmet, amely az Alapítvány életének legújabb fejezeteiről szól, ezt követően beszámolunk a aktuális hírekről, végül lehetőség lesz kisebb csoportokban való beszélgetésre a támogatás formáiról, az önkéntes munkáról és minden érdeklődésre számot tartó kérdésről.
A Déva-Vár-Kör 2007. évi első félévének további találkozói 2007. március 25-én, május 6-án és június 10-én kerülnek megrendezésre a fenti időpontban és helyszínen.
Mindenkit valamennyi találkozóra nagy szeretettel várunk.
A szervezők nevében: Érsek Emese

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten a szeretet. Nem Ő hullatja az erdőinkre a kénes esőt, nem Ő szemeteli tele világunkat meggondolatlanul, nem is Ő dobja le az atombombát, nem Ő szervezi a világháborúkat, a veszekedéseket, az ellenségeskedést, nem Ő hagyja az úton az éhező gyermekeket, nem Ő készíti a kábítószert, hanem mi, emberek. A mi bűneink, vakságunk, butaságunk hozza a nyakunkra a sok bajt. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 25. vasárnap, Lajos és Patrícia napja van. Holnap Izsó napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nagyon tetszik nekem...

Nagyon tetszik nekem az, hogy a mi Urunk, Jézus Krisztus, amikor a keresztet hordozta, nemkemény, hollywoodi mosollyal, egyenes derékkal, vasalt ingben vitte a keresztet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube