D É V A - V Á R - K Ö R , márjus 6.

M E G H Í V Ó  D É V A - V Á R - K Ö R R E

„Sokan voltunk, vagyunk és egyre többen leszünk azok, akiket összehozott a jóakarat a Dévai Szent Ferenc Alapítvány, a Dévai Gyermekotthon és intézményeinek megsegítésére. A tavalyi év sokunk számára bizonyította, hogy szükség van Magyarországon egy találkozóhelyre, ahol a jószándékot, a jó ötleteket, a tettvágyat össze lehetne gyűjteni és ahol lehetőség nyílik a tapasztalatok és élmények megosztására, az adomány- és önkéntes akciók megszervezésére."

A Déva- Vár-Kör következő találkozójára mindenkit nagy szeretettel várunk, aki érdeklődik a Dévai Szent Ferenc Alapítvány munkája, a gyermekek iránt, mindenkit, aki szeretné az Alapítványt bármilyen módon támogatni vagy szívesen ismerkedik meg közelebbről az Alapítvány életével.

A következő Déva-Vár-Kör 2007. május 6. napján 15 és 18 óra között kerül megrendezésre a Városmajori Jézus Szíve Plébánia Kistemplomában.

(Budapest XII., Csaba utca 5., a Moszkva térnél, a Kistemplom a templommal szemben állva a templom jobb oldalán található külön épület).

A találkozóra *feltétlenül várunk* minden érdeklődőt és önkéntest, aki az elkövetkező hónapokban, illetve a nyári vakációban munkájával segíteni szeretne Erdélyben a gyermekotthonokban, valamint mindazokat, akik a csobánkai ház építésére meghirdetett összefogásban részt kívánnak venni. Mindkét témában a Déva-Vár-Körön beszélnénk meg a részleteket és minden felmerülő kérdésre is igyekszünk válaszolni.

A Déva-Vár-Kör 2007. évi első félévének utolsó találkozója 2007. június 10-én kerül megrendezésre a fenti időpontban és helyszínen.

Mindenkit valamennyi találkozóra nagy szeretettel várunk.

A szervezők nevében: Érsek Emese

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ma 2019. július 22. hétfő, Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az őszinte bűnbánat

Ha a bűnbánat őszinte, az ember vágyik arra, hogy valamilyen módon vezekeljen, begyógyítsa a szereteten esett sebet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube