KÖZLEMÉNY

A Dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetőségének sajnálattal kellett tapasztalnia, hogy a kurucinfo.hu honlap szerkesztői Böjte Csaba atya elmélkedéseit tartamazó Sacerdos c. CD hirdetését az Alapítvány hozzájárulása nélkül tették közzé a kurucinfo.hu honlapon.

A szerkesztőség az Alapítvány alábbiakban csatolt ügyvédi felszólító levelére sem volt hajlandó a nem engedélyezett tartalmat a honlapról eltávolítani, levelünkre nyomdafestéket nem tűrő stílusban válaszoltak. Mivel a honlap külföldi szerveren működik, amelynek üzemeltetője nem ismert, az Alapítvány további jogi lehetőségei korlátozottak.

Ezúton is felhívjuk a figyelmet arra, hogy az Alapítvány honlapján található és az Alapítvánnyal kapcsolatos bármilyen anyag vagy ismertető csak az Alapítvány hozzájárulásával használható fel.

Vásárhelyi Tamás

A Dévai Szent Ferenc Alapítvány

Kuratóriumának elnöke

Tisztelt Szerkesztőség!

 

Mint Böjte Csaba OFM meghatalmazott jogi képviselője, megbízóm kifejezett utasítására kérem, hogy Böjte Csabával, a Dévai Szent Ferenc Alapítvánnyal, a devaigyerekek.hu weboldallal kapcsolatos hirdetéseiket, linkeket távolítsák el az oldalukról. Böjte Csaba, és az Alapítvány tevékenységével, céljával és szellemiségével nem fér össze semmiféle politikai állásfoglalás, szerepvállalás, illetve annak látszata. Lapjuk annak megalapozatlan látszatát kelti, hogy Böjte Csaba, illetve alapítványa a politikai kritikai hangvételű lapjuk tartalmával azonosul. Ez a hamis látszat kifejezetten árt Böjte Csaba széles körben elfogadott és méltán társadalmi konszenzussal övezett megbecsülésének, alapítványa gyermekvédelmi tevékenységének. Böjte Csaba és alapítványa embertpróbáló erőfeszítések árán tizenöt intézményben ezerötszáz nagyon nehéz sorsú gyermek napi létét, szellemi, testi fejlődését biztosítja. Kérjük Önöket is, hogy tiszteljék ezt a felelőséget azzal, hogy nem használják méltatlanul és nem illő módon reklám illetve PR célokra Böjte Csaba személyét, illetve ne veszélyeztessék ezáltal az Alapítvány gyermekvédelmi tevékenységét. Böjte Csaba távol kívánja tartani magát mindenféle aktuálpolitikai állásfoglalástól, annak látszatától, meggyőződése ugyanis, hogy Isten akarata szerint csakis gyermekvédelmi és szociális tevékenységével, Isten igéjének hirdetésével, a szeretet útján járva szolgálhatja nemzetét.

Kérem fentiek szíves tudomásulvételét, és haladéktalan intézkedésüket.

Dr. Juharos Róbert ügyvéd,

a Dévai Szent Ferenc Alapítvány kurátora

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ma 2019. július 16. kedd, Valter napja van. Holnap Endre és Elek napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Szentföld

A mohamedánok elfoglalták a Szentföldet, meggyalázták a szent helyeket, meg akarták szállni Európát, és le akarták igázni a kereszténységet. Lecsaptak a zarándokokra, sokakat megöltek, szemüket kiszúrták, kezüket levágták, a nőket meggyalázták.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube