Fehér Szívvel az életért

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_cst7.jpgIsten áldása legyen mindazokon kik az élet mellett döntenek!!
Szeretettel,

Csaba t.
Zarándoklat és szentmise keretében imádkoztak a meg nem született gyermekekért és az élet védelméért november 9-én, szombaton.
A zarándokok Böjte Csaba ferences szerzetes vezetésével indultak a budapesti Sziklatemplomtól, majd végig járták a Gellért-hegyen átvezető Fehér szív zarándokútvonal 12 állomását.
A menet délután fél ötkor a Belvárosi Ferences templomba érkezett, ahol engesztelő szentmise áldozatot mutatott be Böjte Csaba ferences szerzetes.
Statisztikák szerint Magyarországon 10 millió lakosra 38 ezer terhességmegszakítás jut, ez azt jelenti, hogy 15 percenként esik teherbe úgy egy magyar nő, hogy nem szeretné megtartani gyermekét.
A válaszút előtt állóknak széleskörű információkkal próbál segítséget nyújtani a zarándoklat egyik szervezője a www.abortusz.hu. Az internetes oldal készítőjét Olaj-Rabóczky Anettet személyes példája ösztönözte, hogy segítséget nyújtson a tanácstalan fiataloknak.

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…arra gondoltam, jó lenne találkozni egy boldog emberrel. Akármerre keresgéltem, azt láttam, hogy igazából csak azok az emberek kiegyensúlyozottak, akik Istent keresik, az Ő közelében élnek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 8. szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gyerekkoromban...

Gyerekkoromban a kedves húgommal gyakran összeszólalkoztunk, még össze is verekedtünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube