Fehér Szívvel az életért

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_cst7.jpgIsten áldása legyen mindazokon kik az élet mellett döntenek!!
Szeretettel,

Csaba t.
Zarándoklat és szentmise keretében imádkoztak a meg nem született gyermekekért és az élet védelméért november 9-én, szombaton.
A zarándokok Böjte Csaba ferences szerzetes vezetésével indultak a budapesti Sziklatemplomtól, majd végig járták a Gellért-hegyen átvezető Fehér szív zarándokútvonal 12 állomását.
A menet délután fél ötkor a Belvárosi Ferences templomba érkezett, ahol engesztelő szentmise áldozatot mutatott be Böjte Csaba ferences szerzetes.
Statisztikák szerint Magyarországon 10 millió lakosra 38 ezer terhességmegszakítás jut, ez azt jelenti, hogy 15 percenként esik teherbe úgy egy magyar nő, hogy nem szeretné megtartani gyermekét.
A válaszút előtt állóknak széleskörű információkkal próbál segítséget nyújtani a zarándoklat egyik szervezője a www.abortusz.hu. Az internetes oldal készítőjét Olaj-Rabóczky Anettet személyes példája ösztönözte, hogy segítséget nyújtson a tanácstalan fiataloknak.