MEGHÍVÓ: Déva-Vár-Kör 2013. nov. 14. (csüt.) 18.00

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_100_6854_msolata.JPGSzeretettel hívunk és várunk mindenkit a Déva-Vár-Kör novemberi találkozójára ezen a héten csütörtökön.

Kedves Barátaink, kedves Testvérek!
Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a Déva-Vár-Kör novemberi találkozójára ezen a héten csütörtökön.
Időpont: November 14. (csüt) 18.00
A Déva-Vár-Kör e havi témája: Karácsonyi angyalka ajándékozás előkészületei. (Fényképes élménybeszámolókkal.)
Helyszín: Dévai Szent Ferenc Alapítvány – Jóhíroda, Budapest, V. ker. Ferenciek tere 9. (Bejárat a Kárpátia udvar felől a Szent Miklós könyvesbolt mellett.)
A Déva-Vár-Kör egy rendszeres találkozó a Dévai Szent Ferenc Alapítvány barátainak, önkénteseinek, támogatóinak, segítőinek és mindenkinek, aki érdeklődik a Dévai Szent Ferenc Alapítvány munkája és a gyermekek iránt. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné az Alapítványt önkéntes munkával támogatni vagy szívesen ismerkedik meg közelebbről az Alapítvány életével. Ez a találkozó lehetőség arra is, hogy az Alapítvány segítői, támogatói, önkéntesei, barátai egymással is tudjanak találkozni, élményeiket, tapasztalataikat megosztani, és nem utolsó sorban lelkiekben is közösen megerősödni. Közös imádság után mesélünk az alapítvány életének aktualitásairól és szeretnénk minden alkalomra vendéget is hívni.
„A Szent Ferenc Alapítvány keretében nagyon sokan szövetséget kötöttünk szeretetből, bizalommal az élet szolgálatára. Isten kegyelmét szüntelenül érezzük, mert újabb és újabb feladatot bízott ránk, és mindig küldött társakat is, anyagi segítséget is, hogy az élet szolgálatát eredményesen tudjuk végezni." (Csaba testvér)
A Déva-Vár-Kör eseményünk további részletei a következő linken: https://www.facebook.com/events/1297753153697763/
Csaba testvér és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány nevében a “Jóhíroda” csapata szeretettel vár mindenkit!
Pásztóy Györgyi, Érsek Emese, Fellegi Kató, Székely Gyöngyi, Fekete Kata, Losonczi Csaba, Csekő Krisztina
Kapcsolat: email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Tel: +36-20-773-8984; +36-30-538-8434

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem hiszem, hogy kétezer éven keresztül az Egyház tévedett volna, hogy egy fatális félreértés jóvoltából lennék én katolikus pap. Nem hiszem, hogy Isten engedte volna, hogy a krisztusi alapítású Egyház tévedésben éljen, és holnap majd azt mondja, akkor most szépen összegyúrjuk, bedobjuk a kukába, és kezdődjön valami egészen új. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 7. szombat, Ambrus napja van. Holnap Mária napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gyöngéd szeretet

Hasonlítunk a földműveshez, aki nekiáll, és verejtékes munkával, bizakodó lélekkel megműveli a földet, mert tudja, rajta is múlik, milyen termést hoz majd. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube