Naptár 2008

ImageKedves Barátaink!

Engem is megszólított az Úr, mint annyiótokat, hogy segítsünk Csaba testvérnek abban a nemes cselekedtben, amit 15 éve elkezdett. Talán jobban ismerem azt a heroikus küzdelmet, amit a munkatársak vívnak nap mint nap a sötétséggel, és gyújtogatják kis lámpásaikat. A magam módján szeretném segíteni tevékenységüket azzal, hogy az idén is kinyomtatjuk azt a naptárat, amiben Csaba testvér szép és intő gondolatait gyűjtöttem össze főkét a saját képeim mellé.

A tavalyi fogadtatás biztatott minket arra, hogy van igény ilyen jellegű kiadványra. Ellentétben sok más könyvvel, tudni kell, hogy a naptárakból befolyt összeg minden forintja az Alapítványé. Ennél is fontosabb azonban, hogy azok a remekbeszabott gondolatok, melyeket itt olvashatnak, olyanokhoz is eljut, akik nem olvassák a honlapot, vagy a Böjte Csabáról és az Alapítványról szóló könyveket. Segítsük minden testvérünket elindulni a szeretet útján azzal, hogy a naptárbeli gondolatokat meismerve,megszívlelik azt. 
Keressük azokat a segítőket, akik összegyűjtik egy közösség, egy város igényeit, és hajlandók felvállalni a terjesztését. Kérjük önöket jelentkezzenek, hiszen egyedül nem érhetjük el a kitűzött célt, csak együtt. A postai utánvétes egyenkénti küldés nem lehet megoldás, hiszen a magas postaköltség, és egyenkénti bajlódást nem tudjuk vállalni. A kiadványt december első hetében adja át a nyomda. Úgy gondoltuk, az idén tartót és dobozt nem készíttetünk hozzá, hiszen ezeken az asztalokon most is van már naptár, aminek az állványát használni lehet, ezzel olcsóbbá tesszük a naptárat. Úgy gondoltuk, ezer forintnyi adományt biztosan megér ez a szép kiadvány. Várom a jelentkezők e-mailjét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
Adja Isten, hogy minél többen vigyük a fényt, amit Csaba atya gyújtott!

Sok-sok szeretettel: Márton Kató

 

Image