Ne vesszen ki az ünnep!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_20200929_155130.jpgJó hírt ablakba tesszük.... valóban jó ha  vigyázunk arra, hogy 2020 karanténba zárt világunkból nem vesszen ki az ünnep! Ahogy lehet úgy, de mutassuk ki egymás iránti szeretetünket, és üljük meg az ünnepeinket örömmel, szeretettel!! 

Isten éltesse az ünnepelteket, 

Csaba t. 
 
 
b_300_300_16777215_00_images_stories_received_340104100579512.jpegDicsértessek a Jézus Krisztus!
Szeretném megosztani magával,hogy szeptember utolsó keddjén megünnepeltük a karantén miatt elmaradt közös születésnapokat.Az egyik falubeli,Manyi néven ismert, "tortakeszitő" asszonyka, adományozott erre az alkalomra egy nagy fincsi tortát és névnélküli adományozótól kaptunk virágot. A gyermekek nagyon örvendtek,a tortának,a jókívánságoknak,aztán pedig közösen  énekekkel  és imával folytattuk a kellemes hangulatú délutánt...

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hisszük és valljuk, hogy akik nem találkoztak Jézus Krisztussal olyan módon, hogy az evangéliumot hitelt érdemlően hirdették nekik, emiatt nem hisznek Benne, vagy más valláshoz ragaszkodnak, azok lelkiismeretük mélyén szembesülhetnek Ővele, és dönthetnek a szeretet mellett, a jóság, az irgalmasság útján járhatnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 27. kedd, Szabina napja van. Holnap Simon és Szimonetta napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ádám és Éva története

Ádám és Éva története egy példázat, amely arról beszél, hogy az embernek Isten felkínálta az egész mennyországot. Milyen más lenne az emberiség élete, ha a szeretet mellett döntöttek volna, bíztak volna Benne, ha nem „piszkáltak volna bele” a Paradicsomba.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube