A felsősófalvai iskolaházunk megujul

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/A_felsosofalvai_iskolahazunk_megujul/thumbs/dsc01028.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/A_felsosofalvai_iskolahazunk_megujul/thumbs/dsc01028.jpg

ImageKedves Csaba Testvér  !   

Nekifogtunk a megvett ház közbelső szobájának javításához, ez tanterem volna a továbbiakban. Családom segítségével levertük a tapaszt és arra készülünk, hogy kiegyengessük deszkával, fellécezzük, rabic hálózzuk  és levakoljuk, hogy legyen szilárd és ne vesszen tér a  görbe falak  miatt .

 

Ez jobb megoldás ebben az esetben, mint a gipszkartonozás. Szükségünk lenne  egy nagyobb, lehetőleg üveges ajtóra, és három ablakra, mert a meglévők huzatosak, rosszak és nem bocsátanak be elég fényt. Várnánk Márton Judit  építészmérnököt, tanácsai és segítsége nagyon jól fogna most. Igyekezünk, hogy iskolakezdésre minden készen álljon a tevékenység megkezdésére. Ne tessék elfelejteni ha Szovátára jön látogatni, felkeresni és megnézni a felsősófalvi házat, szükségem volna tanácsaira és útmutatására. A napokban jön egy mester, aki majd a vakolást  végzi, és elkészítünk egy előzetes költségvetést, amelyből megtudhatom, mennyi pénzre lesz szükség az anyagok vásárlásához és a munkadíjhoz. Mindent a legjutányosabb módon, takarékosan akarunk megoldani. Várom telefonját és még jobban a személyes találkozást, megbeszélést :

szeretettel és nagyrabecsüléssel :

Gagyi Margit

 

{zoomcat catid=278} 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…bejárhatom az egész világot, de mit használ nekem, ha a lelkem kárát vallja, ha nem tud valaki úgy rám nézni, mint egy gyermek az ő szeretett édesapjára. Sokkal fontosabb az, hogy valakinek az életében egyetlenek legyünk, mint az, hogy kötöttségek nélkül, saját kényünkre-kedvünkre, lelkileg magányosan barangoljunk életutunkon.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 5. péntek, Fatime és Fatima napja van. Holnap Norbert és Cintia napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Krisztus nélkül...

Krisztus nélkül nem hiszem, hogy az emberiség képes lenne a Földön tartósan békében élni, ezért az evangélium hirdetése, a misszió nem egy önszorgalomból vállalt „cserkészgyakorlat”, hanem az emberiség létért való küzdelmének szerves része.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube