Napközis gyerekek tábora Máréfalván

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_5995_2.JPGMáréfalván négy napos tábort szerveztek a környékbeli napközik vezetői kedves kollégánk Olasz Kató vezetésével! Jószerencsém engem is elvitt a sok aranyos gyermek közé! Meghívtak, hogy tartsak egy elmélkedést! Kisé meglepődtem, mikor egy nem éppen nagy teremben össze szorulva több mint 200 gyermek és felnőtt fogadott, de aztán mikor láttam, hogy mennyire kedvesen figyelnek megnyugodtam!!

A tábor alatt Saul, Salamon és Dávid, a három nagy ószövetségi király, s mellettük Szent László király volt a gyermekeink példaképe! Nagyszerű döntés, mert valóban nagy szüksége van világunknak a bölcs, bátor, jóságos elöljárókra, vezetőket!
Jó volt együtt imádkozni, hallgatni a csilingelő hangú gyermekek énekét A jó Isten áldását kérem a kedves gyermekekre, a tábor szervezőire és mindazokra kik anyagilag mellénk állnak!
Hála és köszönet,
Csaba t. 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 9. csütörtök, Lukrécia napja van. Holnap Amália napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gondoljunk...

Gondoljunk az egyházüldözésekre, amikor vadállatokkal tépették szét őket, máglyán égették el, csonkították meg a katolikusok millióit, akik a pogányok vagy a más vallásúak hitét nem vették át.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube