Napközis gyerekek tábora Máréfalván

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_IMG_5995_2.JPGMáréfalván négy napos tábort szerveztek a környékbeli napközik vezetői kedves kollégánk Olasz Kató vezetésével! Jószerencsém engem is elvitt a sok aranyos gyermek közé! Meghívtak, hogy tartsak egy elmélkedést! Kisé meglepődtem, mikor egy nem éppen nagy teremben össze szorulva több mint 200 gyermek és felnőtt fogadott, de aztán mikor láttam, hogy mennyire kedvesen figyelnek megnyugodtam!!

A tábor alatt Saul, Salamon és Dávid, a három nagy ószövetségi király, s mellettük Szent László király volt a gyermekeink példaképe! Nagyszerű döntés, mert valóban nagy szüksége van világunknak a bölcs, bátor, jóságos elöljárókra, vezetőket!
Jó volt együtt imádkozni, hallgatni a csilingelő hangú gyermekek énekét A jó Isten áldását kérem a kedves gyermekekre, a tábor szervezőire és mindazokra kik anyagilag mellénk állnak!
Hála és köszönet,
Csaba t. 

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem olyanok vagyunk, mint egy molyrágta cérnaszálon lógó karácsonyfadísz, ami ha túl sokat himbálózik, akkor leesik. Minden ember a Jóisten markában van, és az Úr gondoskodó jóságával karjában tartja Szent Fia drága vérén megváltott gyermekeit. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 14. szombat, Szilárda napja van. Holnap Valér napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A haláltól nem félnünk kell

Természetes, hogy mindenki fél az elmúlástól mint minden fájdalommal együtt járó bizonytalanságtól. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube