Őseink nyomában a Tündérkert keleti peremén

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_1900060_1379709322306152_1204365468_n.jpgHála és köszönet

Nagyon nagy megtiszteltetésben volt része június 18-án kedden közel száz gyereknek és nevelőiknek.

A Verestoy Attila Alapítvány szervezésében és a Bethlen Gábor Alapítvány támogatásával az Udvarhely környéki napközis gyerekeket elvitték egy történelmi témájú kirándulásra az Ezeréves határhoz.
Először Csíkszeredába a Csíki Székely Múzeumba várostörténeti és vártörténeti kiállítást csodálhattunk meg.Ezután Csíksomlyón a kegytemplomban hálát adhattunk az Istennek és köszönetet mondhattunk a Szűzanyának,megnéztük a Barátok feredőjét az ásványvíz forrás közelében.
Egy kiadós ebédben részesülhettünk a Csillagpanzióban,amit meglepetés fagyi követett míg a nevelők kávéztunk...
Irány Gyimesbükk.Az Ezeréves határnál az Őrházban tartott történelmi visszapillantót Bilibók Ágoston gyimesbükki vasúttörténész.Külön köszönet az idegenvezető történész tanár úrnak,aki értékes gondolatokkal bővítette tudásunkat a nap folyamán.Majd Madéfalván az emlékmű meglátogatása következett,de csak a buszból történt.
Hálásak vagyunk ezért a csodálatos napért.Minden gyerek és nevelő nevében köszönjük,hogy részesei lehettünk e sok szép élménynek.
Résztvevő házak: Máréfalva,Zetelaka,Székelyvarság,Farkaslaka,Felsősófalva,Alsósófalva,Oroszhegy,Kápolnás,Szentkeresztbánya és Székelyszentkirály.
Mindenkinek kellemes nyári vakációt,jó pihenést kívánok !
Szeretettel
Szerénke 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Nagyon nehéz egy focistának is úgy küzdenie, ha minden félresikerült rúgására »fújolásba«, átkozódásba tör ki a nézőközönség. Aki a Himalája megmászása közben lecsúszik és összetöri magát, azt senki sem szidja, hanem segítenek nekik, hogy meggyógyuljon, talpra álljon. Ugyanígy, amikor a hívek azt látják, hogy a kezdő pap, de akár az idősebb is, botladozik, nem megy minden neki száz százalékosan, akkor ne a háta mögött kritizálják, ne lenézően beszéljenek róla, hanem imádságos szeretettel, jósággal álljanak mellé, segítsék mindenben, hogy társai tudjanak lenni az Isten országát építő munkájában.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. június 7. vasárnap, Róbert napja van. Holnap Medárd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A szeretetnek koncentrikus körei

A szeretetnek koncentrikus körei vannak, nekem is elsősorban a saját gyermekeimet kell jóllakatnom, utána következnek a többiek, de ez nem jelenti azt, hogy ember és ember között különbség lenne.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube