Örömet szerezni az ünnepek előtt

b_300_300_16777215_00_images_stories_Jo_Rendezvenyek_b_angyaljaras-csiksomlyon-28-.jpgOlyan segítő szándékú emberek jelentkezését várják idén is, akik a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által működtetett otthonok lakóinak szereznének örömet az ünnepek előtt. 

Az Angyalka jótékonysági akció során már nem csak a Szent Ferenc Alapítvány csíkszéki, udvarhelyszéki, háromszéki otthonaiban gondozott gyermekeit, de az alapítvány moldvai bentlakóit és az árkosi leányanya-otthon fiatal anyukáit is meg lehet ajándékozni. Az adakozó kedvű emberek szebbé tehetik egy-egy szegényebb sorsú gyermek karácsonyát, ha választanak egyet az Agri-Cultura-Natura Transylvaniae Egyesülethez eljuttatott levelek közül, és nem több mint 140 lej értékben megpróbálják teljesíteni az Angyalhoz írt kéréseket.
A levelek elvehetők az egyesület csíksomlyói, a Szék útja 123. szám alatti irodájából naponta 9 és 15 óra között, vagy igényelhetők a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen is. Bővebb információkkal a 0746-316683-as telefonszámon szolgálnak. Az ajándékokat december 12-ig várják a csíksomlyói Községházán, minden hétköznap 10 és 16 óra között.
Hálából a gyermekek betlehemes műsort mutatnak be december 17-én 18 órától a csíksomlyói Jakab Antal Ház nagytermében. Az előadást az ajándékok átadása és egy közös vacsora követi, ahova minden Angyalt várnak és itt lehetőség adódik a megajándékozottakkal való megismerkedésre is.
www.szekelyhon.ro

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A tökéletes szeretetet keressük sóvárogva ezen a földön, de ember soha nem tudja teljesen betölteni a vágyainkat. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 6. csütörtök, Berta és Bettina napja van. Holnap Ibolya napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A szeretetparancs

Jézusnak egyetlen parancsa van, a szeretetparancs.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube