Tarts ki a jóban

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_IMG_2019.jpgJó ilyen szép leveleket kapni a Szent Kláráról elnevezett otthonunkból!!
Mégis csak érdemes elindulni egy - egy nagy útra, elfogadni az adományt, és otthonokat építeni a bajban lévő gyermekeknek, fiataloknak!!
Kedves Adél tudom, hogy nem vigasztalásnak, bátorításnak szántad a rövid beszámolót, de hidd el, becsületes kitartó munkád nem csak nekem, de sokunknak erőt ad ahhoz, hogy a Szent Ferenc Alapítvány szekerét húzzuk, toljuk! 
Tarts ki a jóban, mert az nekem is, de sok más embernek is erőt ad, ezért engedelmeddel megosztom a leveledet!! Szeretettel küldök egy képet a jövendő tájépítésznek: Amerikai Fenyőkatedrális a Sík Sándor cserkészparkban.... 
Szeretettel, 
Csaba t. 
Kedves Csaba testvér, 
Pál Adél vagyok, a kolozsvári Szent Klára Ház lakója, elnézést szeretnék kérni a megkésett beszámolóért és szeretném megköszönni, hogy itt lehetek a házban. Az Agrártudományi és Állatorvosi Egyetem Kertészmérnöki karán tanulok Tájépítész szakon, a második év második félévében a médiám 9,76 lett, igy az év végi médiám 9,88 . Köszönök mindent.
Tisztelettel,
Pál Adél