2016. november 2. – Szerda

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_DSC_7840.jpgAz örök életről, a túlvilágról a mi urunk Jézus Krisztus tesz tanúságot!! Hiszem, hogy Ő nem akar bennünket becsapni, nem egy színdarabot játszott el nagypénteken, húsvétvasárnapján, hanem valóban feltámadt, valóban létezik örök élet, feltámadás, túlvilág!! Isten aki a semmiből megteremtette ezt a világot, elég hatalmas ahhoz, hogy a szíveinkben elültetett örökétet utáni vágyunkat is valóra váltsa!!  Hiszem, hogy az ember léte utazás a semmiből az élő Végtelen felé!! Hiszem, hogy anyám méhéből elinduló létem, Istenem kitárt karjaiközt fog kiteljesedni az örökkévalóságban!! Hiszem, - ahogyan egyházam tanítja a szentírás fényében, - hogy saját testemben fogom meglátni szeretteimet és Megváltómat, Jézus Krisztust!!
Élő hittel, 
Csaba t. 
Egy alkalommal Jézus ezt mondta a zsidóknak:
„Bizony, mondom nektek: Aki hallgat az én tanításomra, és hisz abban,  aki engem küldött, annak örök élete van, és nem sújtja őt az ítélet, mert  már átment a halálból az életbe. Bizony, bizony mondom nektek: Eljön az óra  – sőt már itt is van –, amikor a halottak meghallják az Isten Fiának szavát.
Meghallják,  és  életre  támadnak.  Mert  ahogyan  az  Atyának  élete  van önmagában, ugyanúgy megadta a  Fiúnak is, hogy  élete legyen önmagában.  A Fiúnak hatalmat adott arra is, hogy ítéletet tartson, mert ő az  Emberfia. 
Ne csodálkozzatok  ezen! Eljön  az óra,  amikor a  halottak meghallják  az
Isten  Fiának  szavát,  és  előjönnek  sírjukból.  Akik  jót  cselekedtek, feltámadnak  és   üdvözülnek;   akik  rosszat   tettek,   feltámadnak   és elkárhoznak.”
Jn 5,24-29