Messzemenően én is így gondolom!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Tortenelem_16700549_650221595165736_8036865818906405795_o.jpgMagyar ember ilyen jól az elmúlt ezer évben még soha nem élt mint most! Itt nem pártokról vagy politikáról beszélek hanem a gyermekek tanulási és tovább tanulási lehetőségeiről, a közlekedési feltételekről, az információhoz való jutásról, de beszélhetnénk a közbiztonságról, egészségügyről stb!! A helyzetünket ne az álmainkhoz mérjük, hanem az elmúlt ezer évhez! Az álmaink nem nyafogásból, hanem bölcs tervezésből, kitartó munkából fognak valóra válni!! Sok sok ember gondját, baját ismerem, tonna számra osztom a segélyeket és ezért is bátran elmondhatom, hogy ennyire szolidáris, segítőkész világ még soha nem volt a Kárpátmedencében, mint most! Mindenkin segítünk, de mikor munkahelyet akarunk szerezni valakinek, akkor sajnos munkakedvet nagyon gyéren találunk!!
Hagyjuk abba a sok- sok nyafogást és álljunk bizalommal a mindennapi feladataink mellé, mert nem a szülőknek, vagy a politikusoknak a dolga, hogy eltartsanak bennünket, hanem a mi dolgunk felnőni oda, hogy szüleinket és a társadalmat is munkánkkal fenntartsuk!! 
Tisztelettel, 
Csaba t.
Nagyon jó dolgozni Magyarországon? A legjobbak között vagyunk?
Kiegészítésül tegnapi cikkemhez, amelyben az elvándorlók viszonylag alacsony arányáról írtam.
Egy nemzetközi felmérés szerint kb. a 6-7. helyen a világon - így vallanak rólunk az itt dolgozó külföldiek.
A munka és magánélet egészséges aránya döntő a munkahely-választásban..Az InterNations felmérése Magyarország előkelő helyen szerepel, ezzel egyike vagyunk azon 10 országnak, ahol külföldiek szerint a legjobb dolgozni. Norvégia az első, Dánia a második, Anglia nincs is köztük, Omán áll a 10. helyen.
Már hallom is az ellenérveket - OK, de azért figyeljünk e tényekre is. (a portfolio.hu alapján)
(a képen A Magyar Művészetért Díjas Benkő Imre fotója - na, ez éppen az ellenkező példa a pusztulásra ítélt egykori Ózdon.)