Nagy-nagy szeretettel megfogalmazok egy kérést az angyalnak

b_300_300_16777215_00_images_stories_10995759_535542079920994_7190478270151743524_o.jpgKedves hajdani dévai otthonunkban élt  Diákok!
Ritkán kértem, kérek valamit tőletek, de most nagy-nagy szeretettel megfogalmazok egy kérést az angyalnak és oda teszem a karácsonyfátok alá! Arra kérem az angyalt, hogy vezessen el benneteket a dévai templomba december 28-kán déli 12.00 órára. Számomra nagy ajándék lenne részetekről ha eljönnétek és egy szentmise áldozatban együtt tudnánk  hálát adni a jó Istennek azért, hogy megismerkedhettünk, hogy a Szt. Ferenc Alapítvány nagy családjához tartozhatunk. A szentmise után szeretném, hogy ha együtt ebédelnénk, majd egy kávé mellett meghallgatnánk egymást, lássuk kinek, hogy alakult az élete, milyen gondok, örömök, fájdalmak, aggodalmak vannak a szíveinkben. Nagyon örvendenék, ha családotokat is magatokkal hoznátok, a kicsiknek a diákjaink szívesen szerveznek akár a mise alatt is foglalkozást. 
A rendezvény főszervezői  két hajdani diákunk, Pápai Noémi és Segarceanu Radu, őket kértem fel, hogy veletek a részleteket egyeztessék. Kérlek jeleznétek nekik, hogy mikor érkeztek, és hányan jöttök. A messziről jövőknek akár szállást is tudunk biztosítani, ha idejében jelzitek. 
Egymásnak testvérei vagyunk, szép lenne ha együtt tudnánk hálát adni mindazért ami mögöttünk van, és ha együtt tudnánk az új esztendő hajnalán bizalommal előre nézni.
Szeretettel, 
Csaba t.
Pápai Noémi: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
mobil: 0756950203
Segărceanu Radu: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.;
mobil: 0739079592

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Nekünk Isten szép, szent feladatot adott, céllal küldött e földre. A gonosz csábít, ostromol, és ha bűnbe estünk, ha elvesztettük a fejünket, nem lenne szabad a reményünket, a hitünket is elveszítenünk, feladva Isten adta szép céljainkat. Nem, az embernek olyannak kell lennie, mint a mesében a hétfejű sárkánynak, akinek ha levágják a fejét, helyette újabb három nő, és újból talpra áll. Ezt a talpra állást a keresztény ember a bűnbánat szentsége által tudja elérni. Ha, ne adj’ Isten, elvesztettük ártatlanságunkat, tiszta életünket, valamit, ami értékes, ami fény, ne essünk kétségbe, mert az Úr Jézus Krisztus, aki a bűn kivételével maga is megtapasztalta az emberi gyengeséget, kísértéseket élt át, képes a hónunk alá nyúlni és felemelni bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 28. kedd, Károly és Karola napja van. Holnap Adél napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 5/7

A következő történet nagyon sokat jelentett nekem:
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube