Mezőgazdaság...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_81789138_10207189741419005_3399531988481212416_n.jpgFizetés felett még a gazdálkodás is megtanulható..... ott a helyed!!!
Csaba t.
Munkatárs találás a mezőgazdaságba, annyira valószínűtlen, mint a tömegek tudatos, szerényebb életformára való áttérése a környezetünk megmentése érdekébe. Valószínű, hogy bekövetkezik a kataklizma és elölről kell kezdeni mindent, ha marad egyáltalán homo sapiens... Gyertek munkatársnak, mentsük meg a Földanyát!  A munkáért fizetés jár... gondolom egyértelmű... – 
Bányász Anna

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nincs olyan reggel, hogy Isten ne indítana bennünket a jóra, a szépre, amikor fölkelünk, nincs olyan rossz tett, amely után belülről ne birizgálna: menj, békülj ki, kérj bocsánatot, kezdd újra! (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 30. szerda, Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Ő „kezébe kapaszkodva”

Mária szeplőtelen fogantatását, istenanyaságát hívő, valló ember számára egy új világ nyílik ki. Mikor Isten tőlem kér valamit, nem azt nézem, hogy mihez érzek magamban fizikai, lelki, anyagi erőt, hanem a Szűzanya példája nyomán, az Ő „kezébe kapaszkodva” képessé válok alázattal, mindig Istenre figyelő lélekkel teljesíteni kívánságát.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube