Megéri kutat ásni, gyermeket nevelni!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_86800409_2908601425867122_7221539285436989440_n.jpgA kutat te ásod, éveken át dolgozol verejtékesen, és aztán egyszer csak felfakad a víz és életet ad sokaknak.... Valahogy mindig ez a kép jut eszembe, amikor nagyra nőtt, szép gyermekeinket látom, karjaikban az áldott unokákkal... A gyermeknevelés, a kútásás öröme, verejtéke az enyém, de az életadó, friss víz Isten csodája, ajándéka, melyben csak gyönyörködhetünk!
Megéri kutat ásni, gyermeket nevelni! Megéri százszor, ezerszer a botladozó kamasszal leülni beszélgetni, újrakezdeni, mert egészen biztos, hogy a lelkében felfakad az élet és ő is elindul, hogy anyává, apává legyen, hogy kutat ásson, hogy az élet csörgedező friss jelenléte betöltse a világunkat!
Büszke örömmel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Ha a szívünk, mint egy mosogatószivacs tele van mindenféle mocskos lével, Isten nem nagyon tudja a kegyelmét még belerakni. Ki kell üresítenünk magunkat, hogy nyitottá váljunk az értékek, a kegyelem befogadására. Kell, hogy magunkba nézzünk, elcsendesedjünk, hogy szívünk mélyén legyenek átimádkozott álmaink, terveink, melyeket meg szeretnénk valósítani Isten segítségével. Szükséges, hogy tisztában legyünk életünk céljával, értelmével, és higgyünk a túlvilági létben, amely az életünk végén vár ránk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. április 7. kedd, Herman napja van. Holnap Dénes napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nem kapkodta el a dolgokat

Ha belegondolunk, hogy abban az időszakban 28-30 év volt az átlagéletkor, akkor azt mondhatjuk, hogy Jézus egy emberöltőt leélt emberként.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube