ISTENT KERESVE...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_12622414_676071422534725_7535322766502131631_o.jpgIstennek több neve van :Ő a Szeretet, a Jóság, az Igazság- ezek az alapértékek mind megvannak Benne. Aki a tiszta szépséget keresi, amely önzetlenül , kapzsiság és kapzsiság és bűnre csábítás nélkül tetszik  az valamilyen módon Istent keresi .
Az Úr útjai sajnos nem mindig a mi útjaink , de ilyenkor alázattal meg kell állni és rá kell döbbenni arra , hogy egyedül vagyok - s “mit haszál az embernek ha az egész világot is megnyeri, de a lelkének kárát vallja ?” Márk 8, 36. S ilyenkor alázattal meg kell fordulni és elmenni mindenhova,ahol reméled , hiszed  , hogy megtalálod a te Uradat , Istenedet .
Csaba testvér 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Ha a szívünk, mint egy mosogatószivacs tele van mindenféle mocskos lével, Isten nem nagyon tudja a kegyelmét még belerakni. Ki kell üresítenünk magunkat, hogy nyitottá váljunk az értékek, a kegyelem befogadására. Kell, hogy magunkba nézzünk, elcsendesedjünk, hogy szívünk mélyén legyenek átimádkozott álmaink, terveink, melyeket meg szeretnénk valósítani Isten segítségével. Szükséges, hogy tisztában legyünk életünk céljával, értelmével, és higgyünk a túlvilági létben, amely az életünk végén vár ránk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. április 7. kedd, Herman napja van. Holnap Dénes napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nem kapkodta el a dolgokat

Ha belegondolunk, hogy abban az időszakban 28-30 év volt az átlagéletkor, akkor azt mondhatjuk, hogy Jézus egy emberöltőt leélt emberként.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube