Mi a helyzet a házainkban?

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_121518229_1951641994977655_7251177281906469243_n.jpgKeresdet érintve szerencsésen hazaértünk Dévára!! Sajnos e ház vezetője Béla, a kedves felesége, Klára asszony betegsége miatt elutazott. Fontosnak láttam, hogy itt, az ők otthonukban imádkozzak kollégánk egészségéért, gyógyulásáért! Az itt maradt két fiatalt, Zsuzsát és Krisztiánt jó volt látni, úgy tűnik, hogy a váratlan helyzetet összeszedetten, felelősen kezelik! Nyugodtan jöttem el Keresdről!
Mi a helyzet a házainkban? Istennek hála a gyermekvédelmi otthonok szépen működnek a nagy teher alatt is! A gyerekek tanulnak, megértették, hogy az iskolában is, otthon is vigyázniuk kell magukra és egymásra. Az igazság az, hogy mi már most szinte karanténban vagyunk.... Nem fogadunk a házakban szinte senkit, nem járunk a városba. A gyerekeink nagyon összeszoktak, tanulnak, játszanak, kacagnak, reméljük, hogy békében, egészségben túléljük e krízist!
Mi is imádkozunk minden barátunkért, támogatónkért, de szeretettel kérjük, hogy ti is foglaljátok imáitokba az otthonokban bennlévő és az elmúlt években kirepült gyermekeinket!!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hisszük és valljuk, hogy akik nem találkoztak Jézus Krisztussal olyan módon, hogy az evangéliumot hitelt érdemlően hirdették nekik, emiatt nem hisznek Benne, vagy más valláshoz ragaszkodnak, azok lelkiismeretük mélyén szembesülhetnek Ővele, és dönthetnek a szeretet mellett, a jóság, az irgalmasság útján járhatnak. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 27. kedd, Szabina napja van. Holnap Simon és Szimonetta napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ádám és Éva története

Ádám és Éva története egy példázat, amely arról beszél, hogy az embernek Isten felkínálta az egész mennyországot. Milyen más lenne az emberiség élete, ha a szeretet mellett döntöttek volna, bíztak volna Benne, ha nem „piszkáltak volna bele” a Paradicsomba.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube