ISTEN TÜRELMES…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szent_Kozosegek_121629590_3476457189096541_1772457014262544506_n.jpgAz embernek imáiban állandóan kutatnia kell, mi az ő testre szabott feladata, és azt nyugodtan, következetesen valósítsa meg. Jézus nem siet. Bármennyire is sürgeti Istent a világ megváltásának nagy kérdése, nem születik két hónapra az angyali látogatás után.
A Szűzanya is nyugodtan, csendesen, kilenc hónapig hordozza. Erre a nyugodt, figyelmes fejlődésre, kibontakozásra lenne mindannyiunknak szüksége. A csendes, szép családi élet nem olyan látványos, mintha valaki a ranglétra csúcsára küzdi fel magát, megveszi a legújabb elektronikus kütyüket, menő autón repeszt, de az értéke olyan hatalmas, hogy a világ végéig is megmarad: a pénz, a hatalom, a siker, a szépség elenyész, a boldog gyermekek, unokák, dédunokák... viszont a mennyben az örökkévalóságban áldják majd nevünket.
Csaba testvér 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A bennünk lévő életerő, a tisztaság, a jóság iránti vágy ha nem találja a végtelenbe torkolló medrét, akkor parttalanul szétfolyik, fájdalmat, céltalan pusztulást okoz. A bűnbánat lényege, hogy rátalálok önmagam medrére, és a bűn gátjait áttépve nyugodtan, szabadon hömpölyögve elindulok a végtelen tenger felé, nagy hajókat hordozva hátamon, kenyeret adó malmokat hajtva. Szívemből életadó forrás fakad, s létem kis patakja a szorgalmas napjaimtól duzzadva, békésen Isten irgalmasságának tengere felé folyik.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 27. szerda, Angelika napja van. Holnap Károly és Karola napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 4/7

Eljött az az idő, amikor az emberek szennyesét sokkal nehezebb elrejteni, mint régebben, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabbak vagyunk, hanem a tisztulás újabb állomásához értünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube