Anyaszentegyház...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_59244135_10218092510493320_3293202372192370688_n.jpgDivatos ma mindent nagy cinikusan leszólni, kritizálni! Sajnos a kétezer éves egyház, a pápai intézmény is gyakran a bírálatok kereszttüzébe kerül! Minden esetre bárki bármit is mondhat az Anyaszentegyházól, én örvendek, hogy nem vagyok árva, hogy magaménak érezhetem a kétezer éves egyházat annak minden szentjével, jól sikerült eredményével, kudarcával együtt!
Romai Katolikus vagyok, apám anyám gondoskodó szeretete, drága ajándéka, a keresztség szentsége, melyet kisbabaként elnyertem! Tudatos döntéssel vállaltam, hogy e nagycsalád papja legyek, szolgáló szerzetese! Minden gyengeségem ellenére, soha egy pillanatra nem bántam meg, hogy Népemhez, Egyházamhoz, vállalt kettős identitásomhoz ragaszkodok. Jó e hosszú kétezer éves élő láncban egy kis láncszemecske lenni, tenni mindazt, mit lelkiismeretem szentélyében megszólaló Teremtőm tőlem kér!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Milyen képek fejezik ki számomra a tökéletességet? Semmiképpen sem a vágyaktól való tökéletes szabadság, a lét fölött való lebegés, hanem például az édesanyjához odabújó gyermek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 4. péntek, Borbála és Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Istenhez vezető szeretet útja

A szertartások, szokások, hagyományok, megannyi beidegződés is csak eszközök, mankók, melyek által a szeretet útján továbbmehetünk. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube