Milyen a távoktatásban a nulladik év?

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_126907386_1991274761014378_8248178303630729908_n.jpgHát.... dévai nagylányunk tekintete sokat elárul. Veszélyes dolog gyermekeink életét gyökeresen felforgatni, őket egymástól elszigetelten karanténban tartani.... Imádkozzunk, hogy múljon el ez a senki állttal nem akart időszak és ragyogjon újból vidám öröm gyermekeink tekintetében!
Nem csak a mindennapi kenyeret, kell a gyermekeinknek biztosítsuk, hanem a lélek egészséges növekedéséhez szükséges mindennapi öröm is! Bármennyire is nehéz, most a hideg beállta után, tegyünk meg mindent, hogy kis palántáink ne hervadozzanak otthonainkban!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Milyen képek fejezik ki számomra a tökéletességet? Semmiképpen sem a vágyaktól való tökéletes szabadság, a lét fölött való lebegés, hanem például az édesanyjához odabújó gyermek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 4. péntek, Borbála és Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Istenhez vezető szeretet útja

A szertartások, szokások, hagyományok, megannyi beidegződés is csak eszközök, mankók, melyek által a szeretet útján továbbmehetünk. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube