A földi lét a szeretet iskolája...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_128089836_191682855960566_2893651579001386189_o.jpgA földi lét a szeretet iskolája, ez alapján leszünk mi magunk is, de a környezetünkben élő emberek is boldogok vagy boldogtalan roncsok. Isten nem azért kéri tőlünk, hogy tanuljunk meg szeretni, mert annyira egocentrikus, hanem azért, mert akkor működik jól az ember, a világ, ha valóban megtanuljuk, hogy Isten akarata szerint hogyan viszonyuljunk a Teremtőnkhöz, önmagunkhoz és ehhez a gyönyörű, ezerarcú teremtett világhoz.
Csaba t.

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Vannak nagyszerű gyóntatók, akik karizmaként kapták, hogy szinte belelátnak a lelkekbe, rátapintanak a gyenge pontokra, és jóságosan, irgalmasan, ha kell, határozottan vezetik az embereket. A jó orvos nem cukorkával gyógyítja a súlyos beteget, hanem ha szükséges, keserű orvossággal vagy esetleg fájdalmas műtéti beavatkozással.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 19. kedd, Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ki hiszi el ma már, hogy Isten a világot hat nap alatt teremtette?! 3/4

Még meg sem volt az emberiség, már a Jóisten tudta, hogy egyszer majd csinálni akarunk magunknak autót, mobiltelefont, mindenféle hasznos szerkentyűket, ezért az anyagvilágot úgy teremtette, hogy a föld mélye magában hordja a különféle ásványokat, amik ezek elkészítéséhez szükségesek.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube