Bölcs igazság...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_128549611_834932883962021_3786364842502576705_n.jpgKöszönöm Emese kedves soraidat.... jó tudni, hogy nekem nem csak szép, de okos lányaim is vannak! Bölcs igazság, mit megfogalmaztál, vezessen az értelmes élet útján!
Szeretettel,
Csaba t.
Az élet túl rövid ahhoz hogy bárkivel is rosszba légy vagy veszekedj .... túl rövid ahhoz hogy olyasvalakire pazarold el aki semmibe vész téged.  Élvezd minden pillanatát.  Mosolyogj mindig és ne nézd a világ rossz oldalát.  Ha te szereted az életedet az életed viszont fog szeretni téged.
Emese

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Vannak nagyszerű gyóntatók, akik karizmaként kapták, hogy szinte belelátnak a lelkekbe, rátapintanak a gyenge pontokra, és jóságosan, irgalmasan, ha kell, határozottan vezetik az embereket. A jó orvos nem cukorkával gyógyítja a súlyos beteget, hanem ha szükséges, keserű orvossággal vagy esetleg fájdalmas műtéti beavatkozással.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 19. kedd, Sára és Márió napja van. Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ki hiszi el ma már, hogy Isten a világot hat nap alatt teremtette?! 3/4

Még meg sem volt az emberiség, már a Jóisten tudta, hogy egyszer majd csinálni akarunk magunknak autót, mobiltelefont, mindenféle hasznos szerkentyűket, ezért az anyagvilágot úgy teremtette, hogy a föld mélye magában hordja a különféle ásványokat, amik ezek elkészítéséhez szükségesek.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube