Hála és köszönet!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_CstSzerelemtanosveny24.jpg„Isten azt akarja, hogy az emberiség egy nagy családot alkosson, s mindannyian egymásnak jó testvérei legyünk." -olvasható Böjte Csaba papi jelmondata a „FÉNYBŐL ÉS SÁRBÓL” című életrajzi kötetének első oldalán.  Nagy megtiszteltetés érte Hajdúszoboszló hitben élő közösségét, hogy ma este látogatást tett városunkban az atya, aki a szeretet fontosságát, a hit erejét, földi küldetésünk lényegét erősítette bennünk.  Biztató szavai hasznos útravalóként szolgálnak, a húsvéti időszak közeledtével pedig az öröm érzését, az összetartást jelentik számunkra. 
Böjte Csaba advent idején adta át városunknak a Betlehemi lángot, mely láng örök üzenete ma is hallható volt a református templom ódon falai között. Köszönjük, hogy elfogadta a meghívást, köszönet a helyi egyházaknak a szervezésért, közreműködésért. Megható, s felemelő érzés volt számomra találkozni egy olyan emberrel, aki egész életét annak szenteli, hogy a szeretet útját járva hirdesse életünk értelmét.
Az este folyamán az árva gyermekek megsegítésére 350.000 forint perselyadomány gyűlt össze, a nagylelkű adakozók jóvoltából.