Mit csinál az Isten? 7/7

jan30.jpgEl tudom képzelni, hogy az emberiség nagy fájáról ágak fognak letörni és pusztulnak el – törtek le eddig is a történelem folyamán –, de valamilyen módon ez a szent törzs kihajt. Isten munkálkodik.
Amikor az autóval figyelmetlenül letérünk a helyes útról, a GPS nem kezd el sem szidni, sem sopánkodni, amiért nem hallgattunk rá, hanem csendesen csak annyit jelez: „újratervezés”, és már mutatja is a helyes irányt. Elhisszük, hogy ez a kis ketyere mindig tudja, hol vagyunk, és sok-sok millió autóst bárhova célba tud vinni. Akkor miért ne hinnénk el, hogy az, aki a GPS megtervezéséhez az értelmet adta, szintén el tudja vezetni az emberiség nagycsaládját végső céljához együtt, de mindannyiunkat külön-külön, személyenként is?!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az isteni alázatnak kell a szemünk előtt lebegnie, amellyel Krisztus térdre borul Jeruzsálem falai előtt, sír, hogy »hányszor próbáltalak összegyűjteni titeket, mint kotlós a szárnya alá a csibéit, de ti nem akartátok« [Lk 13,34]. A pap az az ember, aki egész életét arra szenteli, hogy odatérdeljen Jézus mellé, megölelje és azt mondja neki: »Ne búsulj, ne sírj, nézd, itt vagyok, jöttem, segítek a fránya kiscsibéket összeszedegetni, szeretlek téged, számíthatsz rám!«” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. május 18. szombat, Erik és Alexandra napja van. Holnap Ivó és Milán napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

„Cserkészgyakorlat”...

Krisztus nélkül nem hiszem, hogy az emberiség képes lenne a Földön tartósan békében élni,  ezért az evangélium hirdetése, a misszió nem egy önszorgalomból vállalt „cserkészgyakorlat”,  hanem az emberiség létért való küzdelmének szerves része.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube