Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

Az első pofon a legnagyobb...

okt18.jpgAmikor első alkalommal papként elmennem Csíksomlyóra – ez 150-200 kilométeres út volt –, előtte átnézettem az autót a légnyomástól kezdve az alvázig.
Rókus testvér készített nekem uzsonnát, kicsi párnát, ha netán az autóban kellene pihennem. Azóta vezettem pár százezer kilométert, és az, hogy most éppen Déváról Budapestre kell mennem, és még aznap vissza, nem megerőltető.
Az LGT énekelte: „Az első pofon a legnagyobb, aztán a többit lassan megszokod.” Az erőfeszítés nem gyengébbé, hanem erősebbé teszi az embert. Egy édesanyának is az első gyermek adja a legtöbb feladatot, a többinél már beletanul. A fogyatékossággal született emberrel is, ha foglalkoznak, át tud lépni a korlátain, és emberhez méltó, szép élete lehet.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A végtelen szeretet bejárása, a végtelen szeretethez való felnövés a cél, hogy az ember a benne lévő értékeket, kincseket felszínre hozza, és az élete, a léte a maga és környezete számára ajándékká váljon.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2022. január 25. kedd, Pál napja van. Holnap Vanda és Paula napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 2/7

Hiszem, hogy a mainál sokkal szebbé lehet a világunkat tenni, még sok probléma, szenvedés van, amelyet meg kell szüntetni, hatalmas kapuk előtt állunk, mernünk kellene döngetnünk, feltárnunk azokat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube