Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

A földi lét

nov17.jpgA tudás, az ismeret tisztítja meg az embert. Felfogjuk a szeretet lényegét, és rádöbbenünk, hogy nem magától értetődő mindaz a szépség, harmónia, amely körülvesz minket, és hogy az Istentől kapott jósággal, szeretettel gyakran visszaéltünk.
Az Igazság fényében látjuk, hogy megbántottuk, kihasználtuk a másik embert, aki szintén Isten gyermeke, akit Isten szeret, akármilyen is, sőt odáig elmegy, hogy azt mondja, amit vele teszel, az olyan, mintha Velem tetted volna, és amit neki nem teszel meg, az olyan, mintha Nekem nem tennéd meg.
A földi létben „bedobhatom a törölközőt”, és azt mondhatom, hogy nem érdekelnek a körülöttem élők, csak magammal törődöm, visszahullok az anyagi világba.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A nehézségek, amelyeket az ember akarva-akaratlanul átél, Isten karjai közé vezetik. Olyan jó megpihenni az Ő karjaiban. Jó dolog megtapasztalni, hogy az Úr, aki az eget és földet teremtette, újból és újból megoldást is tud adni a feladathoz, amelyre elhívott. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. augusztus 2. hétfő, Lehel napja van. Holnap Hermina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A csoda

Az Árpád atyánk által megkötött törzsszövetség befogadó volt, a történelem alatt sok más népcsoportnak is ajtót nyitott, és ma már senki nem akar visszamenni, mondjuk, a Töhötöm törzsébe – jó nekünk a nagy Kárpát-medencei magyar nagycsalád.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube