Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

Jó látni

nov27.jpgJó látni, hogy amikor egy kisgyerek ákombákom firkáját egy nagyobb szét akarja tépni, be akarja dobni a szemetes kosárba, a kicsi szembeszáll vele, hogy megvédje saját alkotását.
Mennyei Atyánk ezt a világot ötmilliárd éve formálja, alakítja, szépíti. Ötmilliárd évben mennyi isteni teremtő munka, erőfeszítés van, semmi sem torzó, minden működik, él, mozog, egymással szoros kapcsolatban van. Nem hiszem, hogy Isten hagyná, hogy ezt a világot valaki, valami szétrúgja, elpusztítsa, „összegyűrje és a kukába dobja”.
Biztos vagyok abban, hogy a világvége nem emberi baklövés következménye lesz, hogy pl. egy atomháborúban szétrobban a Föld, vagy úgy megfertőzzük a levegőt, hogy mindannyian megfulladunk, hanem a világ olyan lesz, mint egy gyümölcs, amely megérik.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A végtelen szeretet bejárása, a végtelen szeretethez való felnövés a cél, hogy az ember a benne lévő értékeket, kincseket felszínre hozza, és az élete, a léte a maga és környezete számára ajándékká váljon.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2022. január 25. kedd, Pál napja van. Holnap Vanda és Paula napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 2/7

Hiszem, hogy a mainál sokkal szebbé lehet a világunkat tenni, még sok probléma, szenvedés van, amelyet meg kell szüntetni, hatalmas kapuk előtt állunk, mernünk kellene döngetnünk, feltárnunk azokat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube