„Cserkészgyakorlat”...

maj18.jpgKrisztus nélkül nem hiszem, hogy az emberiség képes lenne a Földön tartósan békében élni,  ezért az evangélium hirdetése, a misszió nem egy önszorgalomból vállalt „cserkészgyakorlat”,  hanem az emberiség létért való küzdelmének szerves része.
Vagy megtérünk, és  megajándékozzuk egymást irgalmas megbocsátásunkkal, vagy vélt, valós sérelmeinket  megtorolva kiirtjuk egymást a Föld színéről.
Mikor az ember elindul az élete útján, mindenképpen szövetségest keres. Szeretné megfogni  valakinek a kezét, akivel együtt valóra tudja váltani álmait. Számomra Jézus Krisztus  csodálatos szövetséges, társ, jó az Ő kezét fogni, és hihetetlen győzelmekhez vezet, segít,  ahogy tette eddig is. Nem érzek Benne fáradtságot, gyengeséget. Az eszmék piacán a  szövetségesek kínálatában nem látok Nála nagyobbat, erősebbet, bölcsebbet, jobbat, akinek a  zászlaja alatt én el mernék indulni.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az lenne jó, ha az idős korral és annak megannyi nyavalyájával való találkozás nem egy béka lenne, melyet erőszakkal kell lenyelni, hanem a mennyei Orvosunk bölcs gyógyszerének tekintenénk, amit ha elfogadunk, életet ad nekünk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2024. június 25. kedd, Vilmos napja van. Holnap János és Pál napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az utazás a semmiből a végtelen felé

Az utazás a semmiből a végtelen felé nemcsak az emberiség, hanem az Egyház útja is.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube