Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

Az Úristen első kérdése

szept11.jpgEgy pap bácsi mesélte, hogy azt álmodta, meghalt. Nyugodt volt, mert érezte, hogy szépen élt.
Az Úristen első kérdése az volt: „Hol vannak azok, akiket rád bíztam?” Megfordult és látta, hogy egyedül van. Mikor felébredt, érezte, hogy össze kell szednie a nyáját, és nagyon keményen nekiállt, hogy ne csak arra törekedjen, hogy ő maga jó legyen, hanem híveivel együtt jusson el a mennyországba.
A mennyországban egy hatalmas, megtisztult, szeretetben összeforrt közösség él, akik színről színre látják Istent, közeli kapcsolatban vannak Vele. Miért ne viselhetné szívén a sorsomat most is a kedves nagyanyám a mennyek országában, miért ne imádkozhatna értem?! Miért ne tehetné meg ugyanezt a Boldogságos Szűzanya is?! Hogy ez konkrétan mit jelent? Egészen biztosan nem csak annyit, amennyit földi értelmünkkel fel tudunk fogni.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ha én megengedem, hogy a gyermekkönyvtárunkba valami bekerüljön, arról hiszem, hogy a fiatalok javára válik. Isten jobban elrejthette volna az atomvilág vagy az univerzum titkait, de ha csak olyan „magasra” tette, hogy mi is el tudjuk érni, akkor igenis gyermeki kíváncsisággal fel kell ütni a könyv lapjait, de ezt a több ezer éves múltunk által szerzett tapasztalatok elővigyázatosságával kell megtennünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. szeptember 22. vasárnap, Móric napja van. Holnap Tekla és Líviusz napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mária szűzi életformája

Mária szűzi életformája a maradéktalan Istennek való önátadás kifejezése, hogy ő szívvel és lélekkel, testestül-lelkestül „igent” mondott az isteni tervre, egész lényével kizárólag Istenhez tartozik.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube