Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

Dédelgetett álom

okt10.jpgCeausescu bukásának idején Désen voltam pap. Óvodát szerettünk volna alapítani, de azt mondtuk, hogy még korai, még fel kell nőni a feladathoz, erőt és pénzt kell gyűjteni, képezni kell magunkat.
Következő évben sem vágtunk bele, mert kicsiknek és gyengéknek éreztük magunkat. Az év októberében kaptam elöljáróimtól egy levelet, amelyben megírták, hogy áthelyeznek Désről Dévára. Magamba roskadtam. Hiába gyűjtöttem az erőt, a pénzt, át kell adni másnak a dédelgetett álmot, aki talán nem érzi ennyire fontosnak az ügyet. A mai napig nincs ott óvoda, lehet, hogy nem is kellett, nem ez a lényeg, hanem hogy úgy éreztem, hogy az a három év elszállt, hiába. Nem követtem el én bűnöket, de mégis a mulasztás, az egy helyben topogás hibáját éreztem magamban.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem az jut be a mennyországba, aki tudja a teológiát és felmondta a dogmatikát. Persze nagyon jó, ha tudja, nem árt az meg senkinek, de nem elég. Ami bennünket megválthat, az a szeretet mellett való tudatos döntés, a hitből, szeretetből fakadó jó cselekedetek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. október 19. szombat, Nándor napja van. Holnap Vendel és Irén napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Tapasztalat

Sokszor megtapasztaljuk, hogy gyengeségünkben segítségünkre siet az Isten. Az embernek tudatában kell lennie annak, hogy hol vannak az ő határai.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube