Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

Állandóan kutatni kell

okt14.jpgBocsánat, hogy ilyen komoly témánál tréfálkozom, de erről a kérdésről eszembe jutott egy vicc: A szőke nő és a barna nő utazik az autóban.
Egyszer csak a kocsi megáll. A szőke nő kérdezi a barnát: „Miért álltunk meg?” A barna feleli: „Mert kifogyott az üzemanyag.” Erre a szőke nő: „Te milyen okos vagy, hogy észrevetted! Én hajtottam volna tovább!”
Hogy kinek mikor fogy el az üzemanyaga, mire van ereje, azt én nem tudom. Mindenkinek magának kell figyelnie arra, hogy Isten mit kér tőle. Ezt kívülről nem lehet megmondani.
Állandóan kutatni kell Isten akaratát, imáinkban kérdezni Őt, Elé tárni vágyainkat, félelmeinket, figyelni, milyen érzések kavarognak bennünk, és ha őszintén keressük, előbb- utóbb biztosan megkapjuk a választ. Mernünk kell, és hinnünk kell, hogy Isten nem hagy magunkra, ha Hozzá fordulunk.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A sötétség ellen nem lehet úgy harcolni, hogy én is agyonütök két-három embert, hanem csak úgy, ha fényt gyújtok. Ha lángot szítok, a világosság oszlatja el a sötétet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. november 20. szerda, Jolán napja van. Holnap Olivér napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mulasztásaink

Isten csak mennyországot teremtett, a poklot mi teremtjük. Sajnos, mi teremtjük tetteinkkel, mulasztásainkkal, szavainkkal, teremtjük magunkban és magunk körül – már itt a Földön is. Senki nincs a pokolra predesztinálva, elrendelve. Isten mindannyiunkat a mennyországba hív.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube