Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

Állandóan kutatni kell

okt14.jpgBocsánat, hogy ilyen komoly témánál tréfálkozom, de erről a kérdésről eszembe jutott egy vicc: A szőke nő és a barna nő utazik az autóban.
Egyszer csak a kocsi megáll. A szőke nő kérdezi a barnát: „Miért álltunk meg?” A barna feleli: „Mert kifogyott az üzemanyag.” Erre a szőke nő: „Te milyen okos vagy, hogy észrevetted! Én hajtottam volna tovább!”
Hogy kinek mikor fogy el az üzemanyaga, mire van ereje, azt én nem tudom. Mindenkinek magának kell figyelnie arra, hogy Isten mit kér tőle. Ezt kívülről nem lehet megmondani.
Állandóan kutatni kell Isten akaratát, imáinkban kérdezni Őt, Elé tárni vágyainkat, félelmeinket, figyelni, milyen érzések kavarognak bennünk, és ha őszintén keressük, előbb- utóbb biztosan megkapjuk a választ. Mernünk kell, és hinnünk kell, hogy Isten nem hagy magunkra, ha Hozzá fordulunk.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szabad akaratot a létező legnagyobb erőnek tartom: dönthet az ember bármikor, bármilyen helyzetben a szeretet mellett, és sajnos a legnagyobb kényelemben, jólétben is dönthet a gyűlölet, a harag mellett. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. október 26. kedd, Dömötör napja van. Holnap Szabina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A döntés

Senki nem elkülönült sziget. Szavaink, életünk, tetteink, döntéseink, bűneink kihatnak a gyermekeinkre, az utódainkra és a környezetünkben élőkre is, ahogy a vízbe dobott kő hullámai is továbbgyűrűznek. Ez a természet rendje.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube